Tarih: 25.10.2019 08:57

Yunanistan'a kaçamadılar

Facebook Twitter Linked-in

İpsala'dan Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı bulunan bir, PKK/PYD terör örgütü ile bağlantısı bulunan bir, Enez'de de PKK/KCK terör örgütü ile bağlantısı bulunan iki kişi tutuklanarak cezaevine konu

İpsala'dan Yunanistan'a kaçmaya çalışırken yakalanan FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı bulunan bir, PKK/PYD terör örgütü ile bağlantısı bulunan bir, Enez'de de PKK/KCK terör örgütü ile bağlantısı bulunan iki kişi tutuklanarak cezaevine konuldu.

Edinilen bilgilere göre, İpsala'nın Sarıcaali Köyü'nde Sarıcaali Hudut Bölüğü tarafından 1. Derece Askeri yasak bölgede Yunanistan'a kaçmaya çalışan FETÖ/PDY terör örgütü ile bağlantısı bulunan M.S., Z.S. isimli kişiler ile organizatör olduğu değerlendirilen A.C. isimli kişi yakalandı. Bu kişilerden  M.S. çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

İpsala'nın Yenikarpuzlu Beldesi'nde jandarma ekiplerince 1.derece askeri yasak bölge içerisinde PKK/PYD terör örgütü ile bağlantısı bulunan sahte Bulgaristan vatandaşı kimlikli İ.C. ve A.V. isimli kişiler ile Meriç nehrinden geçmelerine yardım eden E.K. isimli şahıs kişi yakalandı. Şüpheliler kendilerini bölgeye Keşan'dan S.K. isimli kişinin getirdiğini beyan etmeleri üzerine S.K. de yakalandı. Şüphelilerden E.K. ve A.V. serbest bırakılırken, İ.C. ve S.K.ise tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

Enez'in Çataltepe Mahallesi'nde de Cevizkıran Hudut Karakolu ekiplerince 1.Derece Askeri Yasak Bölge içerisinde PKK/KCK terör örgütü ile bağlantısı bulunan S.Ö. ve İ.P. isimli kişiler yakalanhdı. İki şüpheli tutuklanarak cezaevine konuldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —