Tarih: 09.10.2019 08:45

Yılmaz, ”Bu Neyin Zammıdır”

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Edirne Kurucular Kurulu üyesi işadamı ve çeltik üreticisi Mustafa Yılmaz, Belediyenin çeltik arazileri için yaptığı zammı eleştirdi.

İYİ Parti Edirne Kurucular Kurulu üyesi işadamı ve çeltik üreticisi Mustafa Yılmaz İpsala Belediyesine ait arazilere yapılan zammı eleştirerek ”Sayın Meral Akşener’e açık ve net sorumdur ”dedi.

Mustafa Yılmaz sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ”Kazandığınız İpsala belediyesinde; İpsala belediyesine ait arazilerin icar bedelleri 2018 yılına göre 2019 yılında %37 oranın da artış göstermiştir .. Bu neyin zam mıdır .. ? yerlerin mazot sarfiyatı mı elektrik sarfiyatı mı doğalgaz sarfiyatı mı yoksa otoban ve köprü geçiş sarfiyatı mı arttı da 2018 yılında 580 tl olan Muhammen bedel 2019 yılında 790 tl olarak belirlendi ..

Ve neye göre belirlendi maliyet olarak yerlerden dolayı belediyeye ne yük bindi de %37 lik zam yapıldı .. Kerman’ın 5 yıllık toplam yapmış olduğu zamdan bile yüksek bu yılın zammı yazıklar olsun ... Böyle mi örnek olacak üreticisinin yanın da olacak İYİ parti .. Böyle mi üreticiden çiftçiden oy toplayacak ta iktidar olacak .. yuuhhhhhh beee .. saygılarımla ..” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —