Tarih: 03.01.2020 09:04

Yılbaşında Asayiş Berkemal!

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile beraber Yılbaşı gecesi nöbet tutulan görevleri başındaki sağlık ve güvenlik personellerini ziyaret ettiler.

Aslantatar ve Ünsal, hastane, emniyet, jandarma ve gümrük müdürlükleriniz ziyaret ederek görevi başında bulunan personellerin yeni yıllarını kutladılar.

HAMZAOĞLU SÜPRİZİ

Gecenin sürprizi olarak Gençlerbirliği teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu, gümrükte misafir edildi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, yeni yıla Yunanistan sınırında nöbet tutan Mehmetçik ile girdi. Vali Canalp, Şehit Jandarma Üsteğmen Ersan Yenici Arda Bölüğü’nde, 54. Mekanize Tugay Komutan Vekili Piyade Albay Aytuğ Yörüyüş tarafından karşılandı.

Daha sonra Mehmetçik ile buluşan Canalp, Yunanistan sınırında nöbet tutan askerlerin yeni yılını kutladı. Mehmetçiğin asker ocağında da bir aile ortamında olduğunu belirten Canalp, şöyle konuştu:

“Askerlerimiz ailelerinden uzakta görünseler de aslında uzakta değiller. Burası da bir aile ortamı. Komutanlar onların babaları, ağabeyleri, kardeşleri. İnşallah girmiş olduğunuz yeni yıl da tıpkı ailenizle girdiğiniz önceki yeni yıllar gibi olsun. Aile ortamında hissettiğiniz duygular nelerse inşallah bu duyguları size hissettirmiş olalım. Burada bulunma amacımız da kahraman Mehmetçiğe bu duyguyu hissettirmek. Eğer bu duyguyu hissettirebilirsek 2020 yılına en bahtiyar giren kişiler olacağız.”

Daha sonra Vali Canalp, Mehmetçik ve komutanlarla kışlada düzenlenen yeni yıl programına katıldı. Öte yandan Edirne’de vatandaşlar 2020’nin gelişini Saraçlar Caddesi’nde düzenlenen kutlama programıyla karşıladı.

Edirne’de yeni yıl kutlamaları kapsamında havai fişek gösterisi yapıldı. Havai fişekler Selimiye, Üç Şerefeli ve Eski Camilerle birlikte seyirlik görüntü oluşturdu.Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —