Tarih: 10.03.2017 09:27

YGS Öncesi Motivasyon Toplantısı

Facebook Twitter Linked-in

YGS Öncesi Motivasyon Kahvaltılı Veli toplantısı İpsala Anadolu Lisesi'nde 12.Sınıfların velileri ile YGS öncesi karşılıklı öğrencileri anlamaya ve yön vermeğe yönelik değerlendirme toplantısı kahvaltı eşliğinde yapıldı.

Okul müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, öğretmen Duygu Koçmar, Nihat Başar ve Emre Arslan öğrencilere yönelik genel ve özel yaptıkları çalışmalardan bahsettiler. Özellikle “Öğrenci Koçluğu” okulun özel bir çalışma projesi olarak velilerce ilgiyle dinlendi ve kabul gördü. Rehber öğretmeni Ahmet Kireç'in YGS okul başarısıyla ilgili, deneme sınavlarında okulun gösterdiği başarıları ve bunların nasıl artırabileceği ile verdiği istatistiki bilgiler değerlendirmeler, velilerin teşekkürüne mazhar oldu. Okul Müdürü Erdem Mısırlı: “Öğrencilerimizin başarısı için okulumuzun tüm imkânlarını seferber ediyoruz ve edeceğiz de. Biz çalışıyor ve onların geleceğine tüm imkânlarımızla katkı sağlıyoruz. Siz velilerimizle el ele bu çıtayı daha yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum. Öğretmenlerimize bu özverili çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi

 İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin; önümüzdeki hafta sonu yapılacak üniversite sınavında öğrencilere başarılar diledi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —