Tarih: 10.07.2020 09:55

Yer Gök Denetlendi!

Facebook Twitter Linked-in

İpsala’da Virüs Alarmı!

COVİD19 Virüsü nedeniyle Çarşamba günü İpsala’da Kaymakamlık, Jandarma ve Belediye tarafından yoğun bir denetim gerçekleştirildi.

Maske+ Sosyal Mesafe ve temizlik kuralı için Kaymakamlığı denetim ekibi Çarşamba günü halk otobüsleri, camiler, duraklar, parklar ve kahvehaneleri denetledi. Halkımız Maske Sosyal Mesafe ve temizlik konusunda daha duyarlı olmaya davet edildi.

İpsala Belediyesi Çarşamba günü halk pazarına gelen vatandaşlara maske dağıtarak ve sosyal mesafe konusunda uyarılarda bulunarak denetimlerini sürdürdü.

İçişleri Bakanlığı, 8 Temmuz'da ülke genelinde, koronavirüs tedbirleri kapsamında uygulanan maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetledi.

Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğünce başta şehir içi ya da şehirlerarası toplu ulaşım araçları olmak üzere vatandaşların toplu olarak bulunduğu/bulunabileceği halka açık park, bahçe, meydan, cadde, sokak ve benzeri yerlerde maske, fiziki mesafe ve bu alanlar için belirlenmiş diğer kuralların denetimine yönelik gerekli planlama ve hazırlıklar yapıldı. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —