Tarih: 30.08.2021 12:36

Yenikarpuzlu’da Hibe Çöp Aracı Hizmete Girdi.

Facebook Twitter Linked-in

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un Edirne ziyareti sırasında Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay tarafından talep edilen çöp toplama aracı Cuma günü teslim edildi.

Cuma günü saat 14.00’de belde meydanında düzenlenen çöp toplama aracının hizmete girmesi törenine KEFEK Komisyonu Başkanı, milletvekili Dr. Fatma Aksal, İl yönetim kurulu üyeleri Resim Özgün, Akdoğan Akıncı, Turan Girgin, Ali Kobak, İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Filiz, Kadın Kolları Başkanı Tülay Ar, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Tekin, yönetim kurulu üyeleri Hüseyin Seren, Hülya Akman, Coşkun Aksoy, Yenikarpuzlu belde Başkanı Cem Oktay ile birlikte Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Belediye Meclis Üyeleri, Muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kurban kesilmesi ve duaların edilmesinden sonra Mehmet Akın parkında vatandaşlarla bir araya gelen Aksal, gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Aksal,”YeniKarpuzlu ( İpsala) Beldemizi ziyaret ettik. Belediye başkanımız ve teşkilatımızla belde sakinlerini dinledik.

Yeni hizmete giren çöp kamyonu ve yaklaşan çeltik sezonunun hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —