Tarih: 06.05.2019 12:52

Yenikarpuzlu’da Bisiklet Şenliğine Yoğun İlgi

Facebook Twitter Linked-in

Yenikarpuzlu beldesinde her yıl geleneksel olarak yapılan bisiklet şenlikleri Hıdrellez ile birleştirilerek bu yıl beşincisi düzenlendi.

Şenliklerin en büyük etkinliği olan kura çekimi ile bisiklet dağıtımına erkek ve kızlar olmak üzere 280 çocuk katıldı. Beşinci yılında 80 çocuğa 80 bisiklet hediye edilen şenliklerde kuradan ismi çıkanlar mutlu olurken ismi çıkmayanların umutları bir dahaki yıla kaldı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ve AK Parti Edirne İl Genel Meclis Üyesi İsmet Özçiftçi ve YeniKarpuzlu eski Belediye Başkanı Hasan Yağan’ın katıldığı şenliklerde Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay tarafından şenliklere katılımlarından dolayı plaket takdim etti.

Belediye başkanı Atalay’ında çocuklara eşlik ettiği geleneksel bisiklet turu gerçekleşmesi sonrasında şenliklere katılan tüm misafirlere mangalda sucuk ekmek ikram edildi.

Belediye Başkanı Ufuk Atalay, yapılan şenliklerle ilgili gazetemiz muhabirine yaptığı açıklamada şunları kaydetti;

“Yenikarpuzlu Belediye Başkanlığı olarak bu yıl 5. sini düzenlediğimiz hıdrellez ve bisiklet şenliklerinde 80 adet bisiklet hediye ettik. Önümüzdeki yıl ve sonraki yıllar bu sayının artarak devam etmesini planlıyoruz. Çocuklarımıza ailelerine ve burada emeği geçen tüm vatandaşlarımıza katkılarından ve katılımlarından dolayı sonsuz teşekkür ediyorum. Misafirlerimize de şenliklerimize göstermiş oldukları ilgi ve katılımdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” diye konuştu.(Cemile Liman-Yeni Gazete)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —