Tarih: 11.10.2021 09:25

Yeni Sezon İçin Şükür Duası Yapıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Önceki dönem Belediye Başkanı ve iş insanı Mehmet Kerman ve oğulları tarafından düzenlenen şükür duası Cuma günü gerçekleştirildi.

Önceki dönem Belediye Başkanı ve iş insanı Mehmet Kerman ve oğulları tarafından her yıl yapılan çeltikte yeni sezon şükür duası Cuma günü yapıldı.

Kapucu Mahallesindeki yeni depolarda yapılan şükür duasına İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, STK’lar ile siyasiler ve çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Mehmet Kerman’dan çeltik hasadı ile ilgili bilgi alan İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, hayırlı ve bereketli bir hasat dönemi dileyerek yapılan dua ve yemek etkinliğine katıldı.

KERMAN TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki dönem Belediye Başkanı, Gazetemiz sahibi ve iş insanı Mehmet Kerman,” İpsala'mızın bereketli topraklarında başlayan çeltik hasadı sezonu nedeniyle düzenlediğimiz şükür duasına katılarak; bizleri onurlandıran başta İpsala Kaymakamı Sayın Ekrem Güngör olmak üzere kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine, STK’lara ve Siyasilerimize, bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederim. Yeni çeltik hasad sezonu hayırlı olsun ”dedi. Haber Merkezi

.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —