Tarih: 19.08.2019 08:55

Vatandaş Aksal’ı, Bağrına Bastı.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, İpsala’nın köy ve beldelerine yaptığı ziyaretlerde vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, parti yöneticileri, Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri Pazardere, Hacıköy, Karaağaç, Tevfikiye ve Sultanköy’ü, ziyaret eden Aksal, Hacıköy’de düğün yemeğine katıldı. Genç çiftlere mutluluklar dileyen Aksal, kadınların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Hacıköy’den Pazardere köyüne geçen Aksal, ”Bizleri sevgiyle karşılayan, muhabbetle bağrına basan Pazarderelilere teşekkür ediyorum. Muhtarımız ve köy halkıyla köyün ihtiyaçları ve çözümü için istişarelerde bulunduk ”dedi.

Karaağaç köyünde ceviz tarlalarını gezen Aksal,” Sevgili Karaağaçlı üreticilerimiz ile Ceviz bahçesinde buluştuk. Köy Türkiye’nin ceviz üretim merkezi olmaya aday. Başta ceviz üretimi olmak üzere köyün ihtiyaçları ile ilgili istişarelerde bulunduk “dedi.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal,Tevfikiye ve Sultanköy’ü de ziyaret ederek vatandaşlarla görüştü, muhtarların dertlerini dinledi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —