Tarih: 03.03.2017 16:55

Valilikten Dolandırıcılara Karşı Uyarı Geldi.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Valiliği dolandırıcılara karşı vatandaşları uyararak valiliğin herhangi bir yardım talebinde bulunmasının söz konusu olmadığını bildirdi.

Edirne Valiliğinden yapılan açıklamada şöyle denildi ”İlimizde bulunan işadamlarının Edirne Valiliği veya başka bir yardım kurumu ismi kullanılarak telefonla arandığı, başta tekerlekli sandalye olmak üzere çeşitli bahanelerle para talep edildiği tespit edilmiştir.

Edirne Valiliği olarak böyle bir yardım kampanyası çalışmamız bulunmamaktadır. Banka hesap numarası vererek ve herhangi yolla para talep eden şahıslara itibar edilmemesi gerekmektedir.

Bu itibarla dolandırıcılık olaylarının önüne geçilebilmesi vatandaşlarımızı telefonla Vali, Vali Yardımcısı, Kaymakam, Polis, Savcı gibi unvanlar kullanarak arayan şahıs veya şahısların yakalanması ve vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kolluk kuvvetlerimiz tarafından gerekli çalışmalar yapılmaktadır. Vatandaşlarımızın bu tür dolandırıcılık olaylarıyla karşılaşmaları veya bu yönde herhangi bir duyum almaları halinde hemen 155 polis imdat ve 156 jandarma imdat hatlarını aramaları önem taşımaktadır.”

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —