Tarih: 10.12.2018 09:06

Vali Ekrem Canalp, İpsala’da İncelemelerde Bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

27 Ekim 2018 tarih ve 30578 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren 2018/202 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Edirne Valisi olarak atanan Ekrem Canalp, Cuma günü İpsala’da incelemelerde bulundu.

YENİKARPUZLU BELDESİNDE KARŞILANDI.

Cuma günü saat 14.15’te Enez üzerinden İpsala’ya gelen Edirne Valisi Ekrem Canalp, Yenikarpuzlu beldesinde İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay ile protokol ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Pazarcı esnafı ile sohbet eden Edirne Valisi Ekrem Canalp, burada Belediye Başkanı Ufuk Atalay’dan beldenin sorunları hakkında bilgi aldı.

İPSALA’DA YOĞUN PROGRAM

Saat 14.30’da İpsala Kaymakamlığını ziyaret eden Edirne Valisi Ekrem Canalp, İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar’dan çalışmalar hakkında kısa bilgi aldı.

KERMAN’I, ZİYARET ETTİ.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Kaymakamlık ziyaretinden sonra İpsala Belediyesine geçerek Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ı, ziyaret etti.

Edirne Valisi Ekrem Canalp’e, Çalışmalar hakkında bilgi veren İpsala Belediye Mehmet Kerman,4.5 yıldır İpsala’nın bir çok sorununu çözdüklerini ve hedeflerinin İpsala’ya Karma Organize Sanayiyi getirmek olduğunu ifade etti.

Kerman, Edirne Valisi Ekrem Canalp’e, İpsala Pirinci ile tablo hediye etti. Edirne Valisi Ekrem Canalp, daha sonra esnafları dolaşarak hayırlı işler diledi.

ŞEHİTLİK TÖRENLE AÇILDI

Edirne Valisi Ekrem Canalp, daha sonra İpsala Belediyesi tarafından yaptırılan Şehitlik Anıtının açılışına katıldı.

Şehit ve Gazi ailelerinin de katıldığı törende konuşan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Şehitlik Anıtını İpsala’ya kazandırmanın mutluluğu içinde olduklarını söyledi. Anıt dualarla hizmete girdi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, sırasıyla İpsala Meslek Yüksekokulu, Emniyet Müdürlüğü, Jandarma Komutanlığı, İpsala Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk ile Petek Tekstil ile İpsala Gümrük Kapısını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

İpsala’daki incelemelerini Yeni Hayat akım Evi ziyareti ile noktalayan Edirne Valisi Ekrem Canalp, onuruna verilen akşam yemeğine katılarak İpsala’dan ayrıldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —