Tarih: 01.05.2019 15:42

Vali Canalp, İpsala’da İncelemelerde Bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Valisi Ekrem Canalp, İl Daire Müdürleri ile birlikte bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere dün İpsala’ya geldi.

GÜMRÜKTE KARŞILANDI.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, İpsala Gümrük Kapısı’nda Enez Kaymakamı-İpsala Kaymakam Vekili Elif Canan Tuncer ve daire müdürleri tarafından karşılandı.

İpsala Gümrük Kapısının yeniden inşası ile ilgili toplantı Edirne Valisi Ekrem Canalp, İpsala Kaymakam V. Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer, Trakya Gümrük ve Dış Ticaret Bölge Müdür V.Nergiz Tünaydın, Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt, Edirne İl Jandarma Komutanı Alpaslan Doğan, Edirne Emn. Md.Yrd. Alpay Öztürk, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Umat Güm. ve Tur.Işlt.Tic.A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen,İpsala Gümrük Müdürü Aliihsan Bilgetürk ve beraberindeki heyetlerin katılımı ile gerçekleştirildi.

İpsala Gümrük Kapısının yeniden yapılandırılması ile ilgili olarak yapılan toplantıya katılan Edirne Valisi Ekrem Canalp, toplantının ardından incelemelerde bulundu

ÜNSAL’A İADE-İ ZİYARETTE BULUNDU.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal 'a iade-i ziyarette bulundu.

SÜLÜK TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Edirne Valisi Ekrem Canalp, Kaymakam Elif Canan Tuncer ve beraberindekiler Yenikarpuzlu beldesindeki tıbbi sülük üretim çiftliğini gezerek incelemelerde bulundu. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —