Tarih: 20.01.2017 16:54

Uysal, Din Görevlileri ve Muhtarlarla Bir araya Geldi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Ali Uysal, Çarşamba günü İpsala’nın merkez ve köylerinde görev yapan din görevlileri ile bir toplantı yaptı.

Saat 11.00’de Din Görevlileri ile yaptığı toplantıda konuşan İpsala Kaymakamı Ali Uysal, ”Gerektiğinde tankın önüne çıkan, gerektiğinde ölümden hiç korkmayan fakir-fukara insanlarımızın evini, barkını yapacağız.

Karda, kışta, soğukta barınma sıkıntısı çeken vatandaşların evleri tamir edilecek.

Yardıma muhtaç vatandaşlarımıza giyim, gıda ve ısınma yardımlarımız devam edecek.

Yardıma muhtaç yoksul aileler muhtarlar ve imamların ortak çalışmaları ile tespit edilecek, ortak imza ile kaymakamlığa bir dilekçeyle sunulacak, Sosyal Yardımlaşma Vakfımız sizden gelecek olan talepleri içeren bir dosya hazırlayacak, biz de bunların araştırmasını yaptıktan sonra ne lazım ise tespit edeceğiz ve bir proje hazırlayıp Ankara'dan ödenek alıp, inşallah mağdur olan vatandaşlarımızın mağduriyetini gidereceğiz.

Osmanlıdan ve Selçukludan beri bizim şiarımız olan, insanı yaşat ki toplumu yaşat ki, insan güçlensin ki Devlet yaşasın şiarı ile içinde bulunduğumuz toplumu ekonomik ve sosyal kültürel yönden refahını nasıl arttırırız onun için uğraşacağız” şeklinde konuştu.

Uysal, saat 11.30’da köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelerek köylerdeki sorunlarını dinledi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —