Tarih: 01.12.2017 16:33

Uybaş, Adaylığını Açıkladı.

Facebook Twitter Linked-in

CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 6 Aralık 2017 Çarşamba günü yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda yeniden aday olacağını açıkladı.

CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, önceki gün düzenlediği basın toplantısında, 6 Aralık 2017 Çarşamba günü yapılacak Olağan Genel Kurulu'nda yeniden aday olacağını açıkladı.

CHP İpsala İlçe Başkanlığı binasında, partililerin de katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında konulan Ahmet Uğraş Uybaş, "Göreve geldikten çok kısa süre sonra milletvekilliği ön seçimimizde her adaya eşit mesafede durma değil, her adayımıza çok yakın olma prensibiyle hareket ettik. Ne bu süreçte ne de devam eden süreçlerde kimsenin adamı olmadık ve hiç bir zaman da olmayacağımızı kanıtladık. ?7 Haziran ve 1 Kasım seçimlerimizi atlattık. ?16 Nisan Anayasa referandumunda bölgemizde 'hayır' için mücadele eden tek güç olmamıza, iktidar partisi ve diğer muhalefet partisi ortaklık yapmasına rağmen, yüzde 65'lik bir oy aldık ve yine genel merkezimizce bu başarımız takdirle karşılandı. Bizler gece yarılarında köy kahvelerinde veya İpsala sokaklarında denk geldiğimiz tek bir vatandaşımıza dahi, 'o da bize lazım' diye referanduma ilişkin fikirlerimizi anlatırken, güneşlik altlarında, gölgelerde çaylarını yudumlayanların da özellikle partimizin gençleriyle ilgili söylediği sözler, yüreğimizde acı oluşturdu. Sizlere söz veriyorum, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel iktidarına İpsala İlçe Örgütü olarak sonuna kadar katkı sağlayacağız." dedi.

Haber MERKEZİ

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —