Tarih: 09.11.2020 09:08

Tülay Ar AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına Seçildi.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala Kadın Kolları Başkanlığı seçimleri dün İpsala Meslek Yüksek Okulu salonunda yoğun bir kalabalıkla gerçekleştirildi.

Saat 12.00’de Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan kongrenin divan başkanlığına Nihal Pekcan, başkan yardımcılığına Ülker Bodur, kâtipliğe ise Melek Halaç seçildiler.

Gündemdeki maddelerin görüşülmesinden sonra AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti İl Başkanı Belgin İba, Kadın Kolları İl Başkanı Nergis İnce, AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ile Kadın Kolları Başkan adayı Tülay Ar birer konuşma yaptılar.

Konuşmalardan sonra başkan adayı Tülay Ar, yönetim kurulu üyelerini tanıtarak birlik içinde 2023 hedeflerine ulaşacaklarının ve çok çalışacaklarının sözünü verdi.

AK Parti İpsala Kadın Kolları Başkanlık seçimlerine AK Parti Edirne Milletvekili, KEFEK Komisyonu Başkanı Dr. Fatma Aksal, İl Başkanı Belgin İba, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, Yenikarpuzlu Belediye Başkan Vekili Göksel Gergin, Kadın Kolları İl Başkanı ve Edirne Belediye Meclis Üyesi Nergis İnce, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi, Hüseyin Filiz, Belediye Meclis Üyeleri Mediha Saygılı, Menderes Şenkol, İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, önceki dönem belediye başkanı Mehmet Kerman, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Tekin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Yapılan seçimler sonunda Tülay Ar Kadın Kolları başkanlığına seçildi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —