Tarih: 05.07.2019 10:51

Trap Festivali Pazar Günü Yapılacak.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Aykut Özduman, “Koşuyolu mevkiinde 470 dekar arazi üzerinde yapılacak etkinlikteki yarışların 8 kategoride şekillenecek” dedi.

İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği’nin bu yıl 3.ncüsünü düzenleyeceği trap atışları festivalinin hazırlıkları başladı.

İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Aykut Özduman, geçen yıl ikincisini düzenledikleri trap atışlarının bu yıl festival havasında geçmesi için hazırlıklara şimdiden başladıklarını söyledi.

Özduman,”geçen yıl ikincisini düzenlediğimiz trap atışlarında tecrübe edindik. Bu yıl festival havasında geçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Pazar günü  yapılacak trap atışlarımıza Türkiye’nin dört bir tarafından trapcılar katılacak. Bundan sonra her yıl İpsala’nın adı trap yarışlarında da anılacak. Bunu bir festival havasında yapacağız” dedi.

470 DEKAR ARAZİ ÜZERİNDE FESTİVAL

İpsala Merkez Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Aykut Özduman, festival çalışmalarını sadece trap yarışlarının olmayacağını belirterek “Koşuyolu mevkiinde 470 dekar arazi üzerinde yapılacak etkinlikteki yarışların 8 kategoride şekillenecek. Tek kurşun, hareketli domuz, sabit hedef, pet şişe gibi oyunları yanında küçükler için havalı tüfek yarışması yapılacak” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —