Tarih: 25.10.2021 09:26

Trakyalı Şair ve Yazardan 3. Kitap: Seni Özlemenin Günü Yok

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Yenikarpuzlu doğumlu şaire ve yazar olan Sevtap Gülen Şimşek 3. Kitabını birçok akademisyen ve yazarın tercihi olan Değişim Yayınevi’nden çıkaracak.

Henüz 16 yaşındayken yerel gazetelerde köşe yazarlığı yaparak yazın hayatına giren ve bunu 1 yıl sonra ilk kitabını çıkararak taçlandıran Gülen Şimşek, Eflatun Tadında adlı şiir kitabı ve Boğazımdaki Düğüm adlı deneme kitabından sonra 3. Kitabını şiir türünde yayımlıyor.

İlçenin sevilen yazarı sosyal medya hesaplarında, yine sponsor desteği alarak güzel bir çalışma ortaya koyduğunu açıklarken şiirleri şairin sesinden ve vermek istediği duygudan dinlemek isteyenler için kitapta QR kodlu seslendirmelerin yer aldığını ifade etti.

2014 yılından beri kitap yayımlamayarak şiirlerini adete nadasa bırakmış ve farklı bir solukla gönüllere ulaşmıştı. Ayrıca Yeni Karpuzlu Belediyesi Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Efe Tekstil & TBT Group sahibi Sinan Türkmen, Spor Toto Spor Kulübü, Hakan İlkdoğmuş, Mehmet Kerman, Turan Girgin, Yenikarpuzlu Sulama Kooperatifi Başkanı Serdar Atalay ve Metin Ayvazoğlu gibi isimlerin de kitapta maddi sponsorlukları olduğu öğrenildi. Sevtap Gülen Şimşek uzun zamandır söyleşi davetlerini geri çevirdiğini fakat yeni kitapla birlikte tüm davetlere icabet ederek öncelikle Trakya Bölgesi’nde gençlerle buluşacağını da sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu. Gazetemiz yazarını şimdiden tebrik ediyor kitabının hayırlı olmasını, okurunun bol olmasını temenni ediyoruz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —