Tarih: 22.04.2018 12:16

Trakya Tanıtım Günleri Ziyaretçi Akınına Uğradı.

Facebook Twitter Linked-in

Trakya Kalkınma Ajansı’nın koordinesinde, Edirne Valiliğinin katkıları ile Ankara’daki Trakya Tanıtım Günlerine İpsala’da büyük destek verdi.

Trakya Kalkınma Ajansı’nın koordinesinde, Edirne Valiliğinin katkıları ile Ankara’daki Trakya Tanıtım Günlerine İpsala’da büyük destek verdi.

İpsala Kaymakamlığı, İpsala Belediyesi, Ticaret Borsası ve birçok kurumun destek verdiği Trakya Tanıtım günlerinde misafirlere İpsala pirincin yapılan pilav ikramı yapıldı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Trakya Kalkınma Ajansı'nın koordinesinde, Edirne Valiliğinin katkılarıyla Ankara'da Trakya Tanıtım Günleri'nin 19- 22 Nisan 2018 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirileceğini belirtti. Şahin, Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli'nin tanıtımının yapılması konusunda Trakyalılar Vakfıyla birlikte ortak çalışma yaptıklarını ifade etti.

Kerman, TBMM’de İpsala grubu olarak Edirne Milletvekili Rafet Sezen’in misafir olduklarını, Sezen’in kendilerine yakın ilgi ve alaka gösterdiğini belirterek, teşekkür etti.

BAKAN VE MİLLETVEKİLLERİ DE KATILDI.

Trakya Tanıtım Günlerine İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Edirne Valisi Günay Özdemir ile çok sayıda davetli katıldı.

Anıtkabiri’de ziyaret eden İpsala grubunda mahalle ve köy muhtarları, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları ile görevliler bulunuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —