Tarih: 30.08.2016 18:13

TOKİ Yönetimi Cevap Verdi?

Facebook Twitter Linked-in

www.ipsalahaberleri.com sitemizde “TOKİ’de Aidat Zammına Tepki” başlığı ile yayınlanan haberimize TOKİ Konutları site yönetim kurulu tarafından açıklama geldi.

TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Zahit TOK tarafından yapılan yazılı açıklamada basında ve internette sitelerinde yayınlanan haberlerin gerçeği yansıtmadığı,2 veya 3 kişinin (onların da incelemeden art niyetli bazı kişilerin yanlış bilgilendirmesi neticesinde)aidatları yüksek bulmuş olabilecekleri ifade edildi.

TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Zahit TOK tarafından yapılan yazılı açıklamada ”Herkes gibi yöneticilerde, temsilcilerde ödüyor, bizler imkân olsa daha düşük aidat ödemek istemez miyiz; bizim diğer sitelerden farklı 5 kadrolu elemanımız(1 Elektrikçi),ayrıca içme sularımız, bahçe sulamalarımız, bahçe aydınlatmalarımız gibi ekstra giderlerimiz olmasına rağmen çevremizdeki tüm kooperatiflerden daha düşük aidat ödüyoruz.

“%35 AİDAT ÖDEMEYEN ÜYELERİMİZ VAR”

TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Zahit TOK tarafından yapılan yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi:

“Emlak yönetiminden kalan borçlar yüzünden hesabımız blokeli, ayrıca yüzde 35’i aidat ödemeyen üyelerimize rağmen geçen yılı (bazı arkadaşlarımızın dediği gibi adeta şapkadan tavşan çıkardık).

Tüm bu olumsuzluklara rağmen yönetime kimse aday olmayınca sitemizi kaosa sürüklememek adına şahsımıza gösterilen güven ısrara dayanamayarak yeniden görev üstlendik. Ve 500 bin TL’ye yaklaşan borcumuzla ilgili şirket sahibiyle yaptığımız olumlu görüşmeler neticesinde 250 bin tl’ye anlaşma imzaladık. Borcumuzun bir kısmını 15 ayda taksitler halinde ödeyeceğiz, özellikle belirtmek istiyoruz, borcumuzu tamamen icra gelirlerimizle karşılayacağız; yani bütçemize en ufak bir yansıtma yapmadık, durum böyle olunca borçlu üyelerimizin ister istemez biraz rahatlarını kaçıracağız.

“BORÇLULAR LİSTESİNİ AÇIKLAYACAĞIZ.”

TOKİ Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Zahit TOK tarafından yapılan yazılı açıklamasının son bölümünde “Temsilciler kurulundaki  bütçe müzakerelerinde alınan karar gereği site sakinlerinin isteği doğrultusunda borçlular listesinin asılmasını kararını uygulamaya sokacağız,daha önce de söylediğimiz gibi TOKİ’de yaşamayı hak edenler yaşayacak,bununda yolu aidatlarını zamanında ödemekten geçtiğini herkes biliyor.

Sevgili TOKİ Ailesine diyoruz ki!..

En zor yılımızı geride bıraktık,karların üzerinde yürüdük ve İpsala’mızın en güzel yaşanacak sitesine sahibiz,hep beraber çok daha güzel,huzurlu,sağlıklı büyüyen çocuklarımızla mutlu geleceği kurmak hayalinizi kaybetmeyin,başarabiliriz,başarmak inanmaktır,Bizler inanıyoruz yarınlar bu günlerden çok daha güzel olacak”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —