Tarih: 26.06.2019 09:28

TMO Alımlara Başladı.

Facebook Twitter Linked-in

AK Partili Yöneticiler TMO’yu Ziyaret Ederek Alımlar Konusunda Görüş Alışverişinde Bulundular.

İpsala Toprak Mahsulleri Ofisi İpsala Ajansı önceki gün itibariyle alım yapmaya başladı.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz buğday alımlarına başlayan TMO’yu  ziyaret ederek üreticilerle görüştüler.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz ile beraber TMO İpsala Ajans Müdürü Hilmi Narcu’yı ziyaret ederek alımlar hakkında bilgi aldı.
Alımlar hakkında bilgi veren Ajans Müdürü Hilmi Narcu; “Bu yılki buğday alımlarımızda geçen yıl olduğu gibi internet üzerinden randevu almak suretiyle yapılacak. Toprak Mahsulleri İpsala Ajans Müdürlüğüne buğday ürünü teslim etmek isteyen üreticiler şimdiden internet üzerinden randevu alımlarına başlaması iyi olur. İnternetten randevu alamayan üreticilerimiz ajans müdürlüğümüze gelerek buradan kendilerine randevu verebiliriz. Ortalama randevu istemle günde 500 ton ürün alacağız. 2019 yılı buğday harmanı üreticilerimize bereketli olsun” dedi.

Yapılan ofis ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş ; “AK Parti İpsala ilçe başkanlığı olarak İpsala TMO Toprak Mahsulleri Ofisi depolama tesislerinde emekçi çiftçilerimiz ile beraberdik. Çalışmalarla ilgili alımla ilgili sistem üzerinden son bilgileri aldık, vatandaşlarımızın nabzını tuttuk. Hasat zamanıyla beraber ofislerin erken mal alımı yapmaya başlamasından çiftçiler memnun. Günlük 900 tona kadar alma gücümüz İpsala da mevcut. Kısacası sistem işliyor randevular yolunda üretici destek ve zamanında müdahaleden memnun. Daha güçlü yarınlara Türkiye ye hep birlikte zorlukları da aşma adına ilerliyoruz.” dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —