Tarih: 14.06.2019 09:06

Tetik, ”Pankartın Artık Kaldırılması Gerekir”

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Belediye Başkan Aday Adayı olan Cenan Tetik, İpsala Belediye Binasında asılı bulunan belediyenin borçlarını gösteren pankartın artık kaldırılması gerektiğini dile getirdi.

Yaptığı açıklamada, acilen somut adımlar atılması gerektiğini vurgulayan Tetik, aksi halde halkın güveninin ve motivasyonunun bozulacağını dile getirerek şunları söyledi;

“İpsala Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Naci Ünsal ve değerli meclis üyesi arkadaşlarım,

2 Mayıs tarihinde belediyemizin önüne astırmış olduğunuz borçlar afişi ile vermek istediğiniz mesajı destekledim, destekliyorum. Şahsen de kamuoyuna defalarca İpsala Belediyesi'nin ipotek altında olduğunu, borçlanmanın çok yüksek miktarda olduğunu paylaşmış biriyim. Mehmet Kerman Başkanın hayata geçirdiği projelere AKP iktidarından destek almak yerine; İpsala Belediyesi'nin Öz kaynaklarıyla belediyemizi yüksek borçlanmaya sürüklendiğini, İpsala Belediyesi'ni zarara uğrattığını kamuoyu ile defalarca paylaştım.

Evet, yüksek bir borç var, biliyoruz. Ama lütfen bu afişi artık kaldırınız. Dikkatinizi çekerim; İpsala halkının büyük bölümünde “klasik parti siyaseti ile bir şey yapılamaz.” görüşü yaygınlaşmaya başlamıştır. Bilinmelidir ki halkımız, ünvanları değil cesareti izler. Eğer karar verip bu sorunu çözmek için yeni adımlar atarsanız ve halkımızın geleceğine katkı sağlarsanız sizleri takdir ederek izleyeceklerdir. Acilen somut adımlar atmaya ve tabanı rahatlatıcı yöntemler bulmaya gayret edilmelidir. Aksi halde halkımızın yaptığı seçim konusunda güveni ve motivasyonu bozulacaktır.  Cenan Tetik olarak, “İpsala’mızda yaşayanlara inanıyorum, Birlikte kazanacağız. Huzur dolu bir ilçede yaşayacağız.” diyorum.

“ Her şey ülkemiz için de İpsala’mızın geleceği için de güzel olacak! “ Saygılarımla...” (Haber: Alpay ERCAN-Yeni Gazete)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —