Tarih: 04.04.2018 14:17

Tek Tek Hesap Verdi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın göreve seçilişinin 4.yılı nedeniyle düzenlediği toplantı katılım rekoru kırdı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye birim amirleri ile beraber İpsala halkının karşısına çıkarak 4.yılın hesabını verdiler.

Cuma günü Belediye Düğün salonunda saat 15.00’de başlayan toplantıya AK Parti İlçe Başkanı Turan Girgin, MHP İlçe Başkanı Ramazan Avkıran, Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Mediha Saygılı, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Orhan Kılıç, İpsala spor kulübü Başkanı Deniz Akalın ile çok sayıda İpsalalı katıldı.

BUGÜN 4.YILIMIZI TAMAMLIYORUZ

Bu toplantıları her yıl düzenlediklerini ve halka hesap verdiklerini ifade ederek konuşmasına başlayan Kerman, Halka söz verdiklerinin yüzde 80'ini tamamladıklarını ve bu yıl kalan hizmetleri bitireceklerini söyledi.

HİZMETLERİ SIRALADI

Elinde 2014 yılında hazırladığı programla halkın konuşmasına başlayan Belediye Mehmet Kerman, “Göreve geldiğimiz günden bu yana söz verdiğimiz işlerin çoğunu gerçekleştirdik. Halkımızın karşısına verdiğimiz sözleri yerine getirdiğimiz için dimdik çıkıyoruz. Hatta verdiğimiz sözlerden daha fazlasını gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye devam ediyor. İlçemiz şantiye halinde, her mahallede çalışmalar devam ediyor. Belediyemizin hiçbir kuruma, şahıslara borcu yoktur, sadece altyapı ve Su çalışmalarından dolayı İller Bankasına uzun vadeli borçları bulunmakta ve hepsini zamanında ödüyoruz. İpsala'nın eski hastanesinin olduğu yere huzurevi, Kapucu Mahallesine de 3. Etap TOKİ Konutları yapacağız. Ayrıca Organize Sanayi Sitesini İpsala’ya getirerek en az 100 fabrika getireceğiz."

Kerman, konuşmasında “Kanalizasyonu yüzde 5 ile aldık. Tamamladık. İçme suyunu şu anda analizlerini yaptırdık. Suyunuzu bağlatarak keyifle içebilirsiniz. İmarı bitireceğiz dedik.2-3 kat olan imarları 5 kata çıkardık. İpsala’ya 30 yataklı hastaneyi getireceğiz dedik. Bugün 15 Nisan’da yeni hastane hizmete açılacak. Eski hastaneyi ise huzur evi yapacağız. TOKİ’lerin 2.etabını yapacağız demişiz. Yaptık mı? YURTKUR binası önümüzdeki yıl hizmete sunacağız. Roman evlerinin 8 tanesini yaptık sahiplerine teslim ediyoruz. Daha da yapmaya devam edeceğiz. İpsala’ya 3 fabrika demişiz. İMTEKS mayo üretecek. Petek tekstil fabrikasını kuruyor. İşsizliği çözeceğiz. Her mahalleye muhtar evi yaptık. Yakında muhtarlara teslim edeceğiz” dedi.

Seçim kitapçığındaki vaadlerini madde madde okuyarak bilgi veren İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, şehir hamamını müzeye çevirdiklerini, İpsalasporu desteklediklerini ve İpsalasporun başarılı olduğunu belirterek destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

BORÇLAR HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI.

İpsala Belediyesinin SGK, Elektrik, Vergi borcu olmadığını ifade eden Kerman, İller Bankası ödemlerinin günü gününe yapıldığını belirterek “Ödemelerinizi günü gününe yaparsanız size herkes kredi verir. Kredi teminatı olanlara verilir ”şeklinde konuştu.

Konuşması zaman zaman alkışlarla kesilen Kerman, İpsala’yı yıldız bir ilçe yapacaklarını söyledi.

Toplantı soru cevap şeklinde devam ederek sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —