Tarih: 23.03.2022 17:14

Tebrikler İpsalaspor!

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör Ligi A Grubu’nda mücadele eden ve ligde uzun bir süre Osmanlı Spor ile şampiyonluk mücadelesi veren İpsala Spor, ligin bitimine bir hafta kal, A Grubu’nu ikinci sırada bitirmeyi garantiledi.

İpsala Spor Yönetim Kurulu tarafından yapılan açıklamada ayrıca şu ifadelere yer verildi, “Süper Amatör A Grubunu, ligin bitimine 1 hafta kala 2nci sırada tamamlamış bulunuyoruz. Emeği geçen başta taraftarlarımıza, İpsala Kaymakamımız sayın Ekrem Güngör'e, İpsala Belediye Başkanımız sayın Abdullah Naci Ünsal'a teşekkür ederiz.”

GÜNGÖR, KUTLADI

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör,yayınladığı bir mesajla ligi ikinci bitirmeyi garantileyen Ipsalasporu kutladı. Güngör,mesajında"Süper Amatör A grubunu ligin bitimine 1 hafta kala 2. sırada tamamlayan İpsala Sporumuzu kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Emeği geçen başta futbolcularımıza , teknik ekibimize, taraftarlarımıza ve yöneticilerimize teşekkür ederiz."dedi.

ÜNSAL'DA KUTLADI

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal'da bir mesaj yayınlayarak Ipsalaspor'un ikinciliğini kutladı Ünsal,yayınladığı mesajda "Süper amatör lig A grubunda sezonu 2. Olarak tamamlayan İlçemizin değeri İpsala sporumuzun oyuncularını, teknik ekibini ve yönetimi kutluyor, destek veren İlçemiz halkına teşekkürlerimi sunuyorum. önümüzdeki sezon şampiyonluk mücadelesinde sonuna kadar destekçileri olduğumu belirterek şimdiden başarılar diliyorum"dedi.Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —