Tarih: 13.12.2021 09:10

Tavla Turnuvası'nın 16.'sı İbrahim Girgin Anısına Düzenlendi

Facebook Twitter Linked-in

Keşan Şehir Kulübü tarafından, her yıl düzenlenen Tavla Turnuvası'nın 16.'sı İpsala Ticaret Borsası'nın merhum Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Girgin anısına düzenlendi.

Bu yılki organizasyon, Keşan’da Tavla Turnuvası denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan İpsala Ticaret Borası’nın önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı merhum İbrahim Girgin anısına düzenlenecek.

Önceki 15 turnuvanın düzenlenmesinde önemli emeği ve desteği bulunan İpsala Ticaret Borsası'nın merhum Yönetim Kurulu Başkanı ve iş insanı İbrahim Girgin'in anısına düzenlenen turnuva için son başvuru tarihinin 12 Aralık 2021 olduğu bildirildi. Keşan Şehir Kulübü öncülüğünde; Keşan Belediyesi, Keşan TSO (Ticaret ve Sanayi Odası), Keşan TB (Ticaret Borsası), İpsala TB (Ticaret Borsası) ve MMMBD (Mali Müşavirler Muhasebeciler Birliği Derneği) Keşan Şubesi'nin katkılarıyla düzenlenen turnuvanın 12 Aralık 2021 tarihinde başlayacağı ve turnuvada dereceye girenlerin ödüllendirileceği belirtildi. Keşanlı iş insanlarını bir araya getiren Keşan Şehir Kulübü'nde restaurant ve buluşma salonunda yeniliklerin yapıldığı de bildirildi. Haber İlker Gürel Gündemsaros




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —