Tarih: 27.03.2019 10:47

Takım Tutar Gibi Parti Tutulmaz

Facebook Twitter Linked-in

Bayrambey Mahallesinde konuşan AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, takım tutar gibi parti tutmanın anlamı olmadığını ifade ederek”31 Mart seçiminin telafisi 5 yıl sonra olur. İpsala’nın 5 yıl kaybetmeye tahammülü yok” dedi.

Sayılı günlerin kaldığı 31 Mart seçimlerine hazırlanan AK Parti İpsala Belediye Başkan adayı Mehmet Kerman, önceki akşam Bayrambey mahallesinde, dün akşam da Cumhuriyet meydanında konuştu.

Dörtyol mevkiinden LED ışıklarla yapılan Enez Caddesi üzerinde yürüyerek Bayrambey mahallesine gelen AK Partililer, kadın kalabalığı ile dikkat çekti.

Konuşmasına Bayrambey Mahallesi Enez caddesinin bu akşam çok güzel göründüğünü, LED ışıkların yola ayrı bir görünüm kattığını ifade ederek başlayan Kerman, yaptığı projeleri ve yapacağı projeleri anlattı.

Kurulduğu günden beri İpsala Belediyesinin tarihi yatırımları bu dönemde aldığını ifade eden Kerman, ”Altyapıyı bitirdik. Çok zamanımızı aldı. Büyük yatırımları gerçekleştirdik. Takım tutar gibi parti tutmanın zamanı değil. İpsala’nın zaman kaybetmeye tahammülü yok. Futbol maçlarının telafisi bir hafta iki hafta sonra olabilir ama 31 Mart seçimlerinin telafisi 5 yıl sonra olur. İpsala’nın yapılacak çok işi var” dedi.

Herkesin oyuna talip olduğunun altını çizen Kerman, İpsala’ya mega projeler getireceğini,107 fabrika ile Organize Sanayi Bölgesi kuracaklarını, İpsala’ya göç başlatacaklarını ifade ederek ”İpsala’nın hızının kesilmemesini istiyorum ”dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —