Tarih: 30.11.2016 09:02

Süper'de İpsalaspor yine lider

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör Murat Kayasöken Sezonu ve 1'inci Amatör Küme Murat Kayasöken Sezonu'na 12 karşılaşma ile devam edildi.

SÜPER AMATÖR LİG
Süper Amatör Lig'de Saraçhane'de hafta sonu DSİ karşısına lider olarak çıkan 18 Kasım 90 dakika sonunda golsüz berabere kalınca Saraçhane'yi çekişmeli geçen maçta 3-2 yenen İpsalaspor tekrar liderliğe yükseldi.
6 karşılaşmada 22 golün kaydedildiği ligde Anafartalar ile deplasmanda 3-3 berabere kalan Havsa Birlik'in henüz galibiyeti bulunmuyor.

İpsala Spor Yönetim Kurulu 2.Başkanı Hüseyin Seren maç sonu yaptığı açıklamada; bu gün iki kere geri düştüğümüz mücadelede geriden gelip maçı kazandığımızdan dolayı mutluyum. Bu hafta ayrıca takımımız bu galibiyet ile tekrar liderliğe yükselmiş oldu.  Gelecek haftalarda da kazanarak bu yerimizi korumak isteriz.

Bu gün alınan galibiyetten dolayı bütün futbolcu kardeşlerimi canı gönülden kutlarım ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Keman ve taraftarlarımıza teşekkür ederim.
Haftaya Yıldırım Spor ile Edirne'de yıldırım stadında karşılaşacağız. İnşallah Allah'ın izniyle bu maçımızı da alıp yolumuza galibiyetler ile devam edeceğiz.

SÜPER'DE 6'NCI HAFTA
DSİ 0 - 0 18 Kasım
Tunca 4 - 1 Keşan 1959
Osmanlı 4 - 0 Kirişhane
Subaşı 0 - 2 Yıldırım
İpsala 3 - 2 Saraçhane
Anafartalar 3 - 3 Havsa Birlik
1'İNCİ AMATÖR KÜME
Edirne 1'inci Amatör Küme Futbol Ligi'ne 6 karşılaşma ile devam edildi.
Ligde A Grubu'nda bir önceki hafta averajla liderliğe yükselen Yeni Mahalle, berabere kalmasına rağmen Özel İdare haftayı maç yapmadan geçince 1 puan farka ulaştı. 
B Grubu'nda ise Yenikarpuzlu 10 puanla liderliğini sürdürdü.
A Grubu
Beyendik 0 - 1 Ayşekadın
Yeni Mahalle 0 - 0 Çarşı
Karlıova 2 - 2 Doyran
B Grubu
Yeniimaret 3 - 2 Karaağaç Arda
Yenikarpuzlu 4 - 0 Kazanova
Köprüce 3 - 4 Küçükazar

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —