Tarih: 04.11.2020 10:03

Sulara Gömülen Araç Bulunamadı

Facebook Twitter Linked-in

Sultanköy barajı yakınlarına park halinde bulunan aracın el frenini çekmeyi unutan vatandaşın aracı baraj sularına gömüldü.

Sultanköy'de meydana gelen olay şöyle gelişti. Sultan TV’nın edindiği bilgilere göre İ.N idaresindeki araç öğlen saat 13.00 sıralarında köyde bulunan baraja gittiği öğrenildi. Aracını suya yakın bir yere bırakıp hava almak için yere indiği ve bu esnada araç bir anda hareket ederek suya gömüldü ve baraj sularında bir anda kaybolduğu belirtildi aracın içinde ise boş ve kimsenin olmaması büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Daha sonra günün ilerleyen saatlerinde aracı aramak için aracın yanına giden I.N aracın yerinde olmadığını gördü ve çevreye bakındığı esnada aracın suya düşmüş olabileceğini düşünerek ve jandarmaya haber verdi. Jandarma ekipleri belirtilen bölgeye dalgıç ekipleri geldiği bildirildi ekipler tarafından yaklaşık. 1 saat aralıksız dalış yapan dalgıçlar arama yaptı fakat araca bir türlü ulaşılamadı zaman zaman şu üzerine çıkan dalgıçlar suyun altında çok balçık olduğu ve görüş mesafesi kısa olduğunu söyledi havanın kararmasıyla birlikte arama sona erdi.

 Aramalara dün devam edildi. Gazetemiz baskıya girerken henüz araca ulaşılamamıştı. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —