Tarih: 15.02.2019 17:17

Sınır,”2019 Yatırım Programında Değişiklikler Oldu”

Facebook Twitter Linked-in

Edirne İli İl Genel Meclisinin Şubat-2019 ayı olağan toplantılarında yatırım programlarındaki değişiklikler oy birliği ile kabul edildi.

Edirne İli İl Genel Meclisinin Şubat-2019 ayı olağan toplantılarında yatırım programlarındaki değişiklikler oy birliği ile kabul edildi.

Plan ve Bütçe Komisyonunca Meclis'e sunulan rapor çerçevesince onaylanan 2019 yılı yatırım programındaki Asfalt yol kaplama ve yapımları ile fosseptik yapımları iptal edilerek yerini köy içi parke taşı yapımına bıraktığı bildirildi.

 İpsala CHP İl Genel meclisi üyesi Necmi Sınır, konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Köylerimizde yaşam kalitesini arttırmak adına Köy içi yollarının bakımlarının yapılarak parke taşı ile döşenmesi ve sosyal aktivitelerin yapılacağı çok amaçlı salon yapımı ile çocuklar için oyun grupları ve parklarının oluşturulması adına tüm köylerimiz sayın Valimiz Ekrem Canalp, Kaymakamımız Enis Aslantatar ve İl Genel meclis üyeleri tarafından tek tek ziyaret edilerek Muhtarlar ve Vatandaşlarımız ile görüşülüp köylerimizin ihtiyaç ve talepleri tespit edilmiştir. Bu istek ve talepler Köyler bazında çok amaçlı salon yapımı, parke taş alımı, çocuk oyun grupları, parke taş tozu ve işçiliği paraları köylerimiz adına İpsala Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birlikleri hesabına yatırılmıştır.” Diyerek sözlerini sürdürün Sınır “Hiçbir köyümüzü ayrımcılık yapmadan tüm istekleri yerine getirdik, şimdi sıra bu hizmetlerin yerine getirilmesini sağlayacak olan Muhtarlarımız ve de Köylerde yaşayan vatandaşlarımızındır. “CHP İl Genel meclis üyesi Necmi Sınır, Köylerimize yapılacak bu desteklerden dolayı Edirne Valisi Ekrem Canalp ve İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar'a teşekkür etti. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —