Tarih: 05.11.2021 09:44

Şimşek Hukuk Bürosu Törenle Açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Milliyetçi Hareket Partisi 25’nci dönem Milletvekili adayı rahmetli Dr. Gürsel Şimşek’in kızı Aybike Şimşek, hukuk bürosunu düzenlediği törenle hizmete açtı.

Rahmetli Dr. Gürsel Şimşek ve Hatice Şimşek’in kızları Avukat Aybike Şimşek, hukuk bürosunun açılışını düzenlediği törenle gerçekleştirdi.
Düzenlenen açılış törenine AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, Edirne Baro Başkanı Tacettin Sivrikaya, MHP Kadın Kolları Eski Başkanı Hatice Şimşek, avukatlar ve yakınları katıldı.

Şimşek hukuk bürosunun hayırlı olmasını dileyen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, “Değerli Aybike kardeşim için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Allah mahcup etmesin. Güzel hizmetler yapmayı Allah nasip etsin” dedi.

Avukatlık bürosunun hayırlı olması temennisinde bulunan MHP Edirne İl Başkanı Zakir Tercan, “Yıllarca İl Başkanlığı görevini yürüten ve aynı

zamanda Milletvekili adayı olan rahmetli Gürsel Şimşek, böyle güzel bir evlat yetiştirdi. Mekânı cennet olsun. Aybike kardeşime başarılar diliyoruz. Her zaman MHP ve ülkücü camia yanındadır. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın çünkü onlar bizim emanetimizdir. Hayırlı olmasını diliyorum. Allah utandırmasın” şeklinde konuştu.
 “Emeklerinin sonuçlarını çok iyi şekilde görecektir”

Avukatlık bürosunun hayırlara vesile olmasını dileyen Edirne Baro Başkanı Tacettin Sivrikaya, “Aybike kardeşimizin iki şapkası var. Birincisi hukukçu bir diğeri ise çok başarılı çiftçi ve iş kadını tohumun bereketle nasıl ürüne dönüştüğünü nasıl sofralara geldiğini iyi bilen bu konuda emek sarf etmiş bir kardeşimiz. Aynı şekilde hukuk dünyası içerisinde emeklerinin sonuçlarını çok iyi şekilde görecektir. İşlerinde başarılar diliyorum” dedi.

“Mesleğimi layıkıyla yerine getireceğim”

1 buçuk yıldır zor bir süreçten geçtiklerini söyleyen Avukat Aybike Şimşek; “Aslında açılışı planladığımız zaman 2020’nin Eylül ayıydı. Ailecek geçirdiğimiz babamın vefatından dolayı açılışı yapmak bu zamana kısmet oldu.  Bir buçuk senedir baba mesleği olan çiftçiliği ele almaya çalıştım. Onun verdiği yük omuzlarımda fazlalıktı. Ama bir buçuk senedir ağabeyim ile beraber oldukça işleri yoluna koymayı başardık. Bu süreçten sonra biraz daha kendi mesleğime en azından çiftçiliğin olmadığı dönemde kış aylarında yoğun bir şekilde avukatlık yapmak istiyorum. Umarım adil bir şekilde müvekkillerimizi temsilen avukatlık yapmaya başlayacağım. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde açıklamada bulundu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve avukatlık bürosu gezildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —