Tarih: 16.07.2021 09:24

Şimşek, Dualarla Anıldı.

Facebook Twitter Linked-in

15 Temmuz 2020 tarihindeki ani vefatı ile bölgemizi büyük üzüntüye boğan, çeltik üreticisi, siyasetçi, Doktor Gürsel Şimşek’in vefatının yıldönümünde adına düzenlenen konferans salonu törenle açıldı.

ADI SALONDA YAŞATILACAK

Dün vefatının 1.nci yıldönümü nedeniyle Atatürk Ortaokulunda adına düzenlenen “Dr. Gürsel Şimşek Konferans Salonunun” açılışı İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör, İpsala Belediye Başkan Vekili Gürel Kale, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kerman ile çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirildi.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANILDI

Konferans salonunda düzenlenen anma programı saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Programın ilk konuşmasını yapan Avukat Aybike Şimşek, babası ile olan ilişkilerini ve onun vefatı ile olan duygularını gözyaşları içinde anlatarak dinleyicileri manevi bir havaya sürükledi.

Kuranı Kerim okunması ve dua edilmesinden sonra merhum Dr. Gürsel Şimşek hayatını anlatan sinevizyondan sonra oğlu Dr. Aybars Şimşek yaptığı konuşma ile babasının tarım ve siyasal çalışmaları hakkında bilgi verdi. Şimşek, babasının eğitime çok önem verdiğini, kendilerinin de eğitime destek vermeye devam edeceklerini ifade etti.

İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör ise Şimşek’in eşi Hatice Şimşek’e, plaket verirken yaptığı konuşmada, Meriç ilçesinde de Kaymakamlık yaptığını, Gürsel beyin adının geçtiği her ortamda hayırlı yad edildiğini ifade etti.

Anma programından sonra kabri başında dualarla anılan Şimşek için Gürsel Gıda bürosu önünde misafirlere ikramda bulunuldu. Mehmet Yaradılmış




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —