Tarih: 03.02.2017 08:45

Sevtap Gülen Kitaplarını İmzaladı.

Facebook Twitter Linked-in

Sitemiz ve Boğazımdaki Düğüm kitabının yazarı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencisi Sevtap Gülen Samsun 19 Mayıs kitap okuma kampında kitaplarını imzaladı ve söyleyişi gerçekleştirdi.

Gençlik ve spor bakanlığınca yapılan kamplar yaz ve kış kampları olmak üzere ülkeden birçok gence ulaşarak bağlılığımızı artırıyor. Şimdi ise Gençlik ve Spor Bakanlığı Tematik Kamplar ile boy göstermeye başladı, gençlere farklı bir bilinç oluşturma yolunda; Kayseri Erciyes Bağımlılıkla mücadele Kampı Samsun 19 Mayıs Kitap okuma kampı Osmaniye siyer kampı Kırşehir kariyer kampları düzenlendi. İlçemizin en genç yazarlarından olan Sevtap Gülen Gençlik ve Spor Bakanlığında 2015 yılında kazanmış olduğu kamp liderliği görevini başarıyla sürdürüyor. Bunun yanında almış olduğu teklif ile 1 Şubatta samsun 19 Mayıs kitap okuma kampında ülkemizin birçok ilinden gelen kampçılarla hayatına dair söyleşi gerçekleştirip gelecek nesli ve yaşıtlarını yazmaya teşvik etti.

Programın sonunda bakanlığın desteği ile kitaplarını tüm kampçılara imzalayarak iz bıraktı ve bırakmaya da devam ediyor...




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —