Tarih: 16.02.2017 13:04

Seren, ?Yolumuza Devam Edeceğiz?

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Spor Yönetim Kurulu 2.başkanı Hüseyin Seren  yaptığı açıklamada;  Pazar günü  deplasmanda çok zorlu bir müsabaka gerçekleştirdiklerini söyledi.

Seren,” Bir çok eksik futbolcumuz vardı ve rakibimizin düşme hattında bulunması sebebiyle maç zaman zaman gelip gitti. 1-0 mağlup duruma düştük ancak oyundan kopmayıp beraberliği yakaladık ve zorlu deplasmanda 1 puanı almasını bildik. Maç sonunda hiç hoş olmayan olaylar yaşandı, keşke bu tür olaylar yaşanmasa ancak maalesef bunlar olabiliyor. Geçen hafta oynadığımız maçta gerçekten hak etmeden saha kapama cezası aldık. Ben bu ceza da maçın orta hakemi ve gözlemcisinin kasıtlı bir şekilde rapor tutarak kulübümüzün ceza almasını sağladığını düşünüyorum. Bizim bu maçtan önce oynadığımız tunca deplasmanında, seyircilerden futbolcularımıza içki şişesi atıldı, doksan dakika küfür edildi, bu hafta yaşananlar, soyunma odasına seyirci girmesi mi, futbolcumuza saldırılması mı, güvenlik görevlisine darp mı, bu yaşananlara karşılık ceza var mı yok, biz ne yapmışız taraftarımız sahaya mı girmiş, rakip oyuncuya yabancı madde mi atmış, darp mı etmiş, güvenlik güçlerine mi saldırmış, hiç biri yok, ama İpsala Spor'a saha kapama cezası. Bunun neresinde adalet var tartışılır, bu yapılanlar tamamen çifte standart oluyor. 

 Bu gün soğuk havada zor saha şartlarında ve sıkıntılı deplasmanda aslanlar gibi mücadele eden futbolcu kardeşlerimi tebrik ederim.   
Haftaya Osmanlı Spor ile deplasmanda karşılaşacağız. İnşallah, Allah'ın izniyle bu maçımızı da alıp yolumuza devam edeceğiz”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —