Tarih: 03.12.2018 14:34

Selvi, DP’nin İstişare Toplantısına Katıldı.

Facebook Twitter Linked-in

SELVİ,”PARTİMİZİ ESKİ GÜNLERE DÖNDÜRECEĞİZ”

Demokrat Parti Kadın ve Gençlik işlerinden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Av. Serdar Eriş; "Kendi teşkilatlarına dokunmayan, teşkilatlarını dinlemeyen bir siyasi partinin seçmenlere hiç dokunamayacağını biliyoruz. Bu düşünce ile çıktığımız bu yolda bütün Türkiye’yi karış karış dolaşacağız. Teşkilatlarımızın mevcut durumlarını yerinde görüp durum tespiti yapacağız. Demokrat Parti Teşkilatlarımızdan yaklaşan yerel seçimler ile ilgili görüş ve öneriler topluyoruz. Mümkün olduğunca çok partilimizi dinleyip neler yapabiliriz onlarla birlikte ortaya koyacağız" dedi.

SELVİ,”PARTİMİZİ ESKİ GÜNLERE DÖNDÜRECEĞİZ”

Demokrat Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan Selvi,"Demokrat Parti Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal, dün Ankara'da yapılan Demokrat Partililer  toplantısına, Adalet Partisi, Doğru Yol Partisi, ANAVATAN Partisinde yani partimizde daha önce görev yapmış Eski Bakan, Eski Milletvekilleri, Eski İl Başkanları, Eski Belediye Başkanları ve partimizin her kademesinde görev almış tüm Demokrat Partilileri davet etti.
Yerel seçimlerde Demokrat Parti amblemiyle katılmanın önemine değinen, Demokrat Parti İlçe Başkanı Hakan Selvi, " Eski Demokratları partimizin çatısı altında yeniden bir araya getirmemiz ve ülkemizin çok önemli sorunlarına çözüm üretebilmemiz için varlığımızın bilinmesi gerekir. Bunun için bir tanıtım atağına kalkışmalıyız" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —