Tarih: 05.07.2021 12:49

Sanayi Sitesi Esnafı Tapularına Kavuştu

Facebook Twitter Linked-in

İpsala’nın kanayan yarası olan Sanayi sitesinin tamamlanıp ve dükkânların hak sahiplerine teslim edilmesinden sonra başlatılan tapu süreci mutlu son ile noktalandı.

Cuma günü İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ile beraber Tapu Müdürlüğüne giden İpsala Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Batı'ya ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Emin Akay, Selahattin Özen'e esnafların tapuları Tapu Müdür vekili Hakkı Yetimler tarafından teslim edildi.

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, ”Uzun yıllardır kangren haline gelen Küçük Sanayii Sitemizin tapuları Sanayi sitesi Yönetim Kuruluna teslim edilmiştir.

Bu mutlu sona erişmemizde emeği geçen İpsala Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Suat Batı'ya ve yönetim kurulu üyeleri Mehmet Emin Akay, Selahattin Özen'e ve tüm üyelerimize çabalarından dolayı teşekkürü bir borç bilirim. Tapu müdürümüz Hakkı Yetimler beye de ayrıca teşekkür etmek isterim.

İpsala Sanayi esnafımıza dükkânlarının tapularının hayırlı olması dileklerimle, hayırlı işler ve bol bereketli müşteriler dilerim” dedi. Mehmet Yaradılmış

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —