Tarih: 08.09.2016 18:20

Sanayi Sitesi 2017 Programına Alındı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Suat Batı Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Kerman ve Batı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Bölgeleri Genel Müdürlüğü'ne ilçemizin küçük sanayi sitesi projesini teslim etti ve Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın örnek sanayi sitesi projelerini inceledi. Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yaptığı açıklamada“desteklerinden dolayı Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Dr.Faruk Özlü'ye, Sanayi Bölgeleri Genel Müdürü Sayın Yaşar Öztürk'e ve Daire Başkanı Sayın Soner Erkek'e şahsım ve ilçe halkım adına teşekkür ederim.”dedi.

Buradaki ziyaretin ardından Kerman ve Batı, Diyanet İşleri Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Mustafa Berk'i makamında ziyaret etti. DMO Üstyapı Şube Müdürü Ercan Bilgin'i ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Suat Batı, İpsala’ya halkımızın hizmetine sunulmak üzere 2 adet çöp kamyonu alındığı müjdesini verdi. Kerman ve Batı daha sonra İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. İlçemizde gerçekleştirilecek arıtma tesisi projesi ve akıllı sayaç projesi hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük’ten desteklerini istedi.

 Belediye Başkanı Mehmet Kerman ve Belediye Meclis Üyesi Suat Batı, TMO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsmail Kemaloğlu'nu ile TMO Daire Başkanı Hacı Baran’ı ziyaret ederek ilçemizde gerçekleştireceğimiz lisanslı depoculuk faaliyetlerini, çeltik alım politikalarını çeltik fiyatlarını konuştu. Kerman ve Batı Ankara ziyaretlerinin verimli geçtiğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —