Tarih: 28.04.2021 12:49

Sağlık çalışanları BioNTech eğitimi sonrası aşı çağrısında bulundu

Facebook Twitter Linked-in

Edirne’den sonra Keşan’da da uygulanmaya başlanan BioNTech aşısı ile ilgili olarak Edirne İl Sağlık Müdürlüğü’nden gelen heyet, Keşan’da eğitim verirken, eğitim sonrasında aşı çağrısında bulunuldu.

Coronavirüsle mücadelede en önemli silah olan aşı uygulamaları Edirne’de hız kesmeden devam ediyor. Sinovac aşı uygulaması tüm hastaneler ve aile hekimliklerinde yapılırken BioNTech aşı uygulaması Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nin ardından Keşan Devlet Hastanesi’nde de başlamıştı. Keşan Devlet Hastanesi aşı uygulama merkezinde görev alan sağlık personeline, Edirne Sultan 1. Murat Devlet Hastanesi’nde görevli Ebe Rüşdiye Güneş tarafından BioNTech aşı uygulaması hakkında eğitim verildi.

Aşı çağrısında bulunuldu

Edirne İl Sağlık Müdürlüğü Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Opr.Dr. Mustafa Talha Sütçü BioNTech aşı uygulamasının başladığı Keşan Devlet Hastanesine giderek aşı hizmetlerini yerinde değerlendi. Opr.Dr. Mustafa Talha Sütçü  ve Keşan Devlet Hastanesi Başhekimi Opr.Dr Recep Vural yaptıkları açıklamada aşı sırası gelen tüm vatandaşların Alo 182, MHRS veya e-Nabız uygulamasından randevu alarak aşı yaptırmaya davet etti.

Haber: İlker Gürel-Gündemsaros

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —