Tarih: 03.05.2017 15:31

ROBOTTA BİRİNCİ OLDULAR...

Facebook Twitter Linked-in

Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinden Koray Çiçek ve Soner İşçi Mini Sumo Robot kategorisinde Birinci oldular.

Trakya Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı AR-GE Bileşim Topluluğu tarafından Çarşamba günü düzenlenen Trakya Üniversitesi Balkan Yerleşkesi/Yaşam Merkezi Edirne’ de yapılan 3. RoboTrak Robot Yarışması ve Teknoloji Sergisine Şehit Er Mustafa Aydın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bir öğrenci ekibi ile katıldı ve derece elde etti.

Etkinlikte Serbest Kategori, çizgi izleyen, sumo robot, mini sumo robot ve labirent çözen kategorilerinde yarışmalar düzenlendi.  Etkinlikte birçok üniversite ve liseden 75 katılımcı yer aldı.   Elektrik Elektronik Alan Şefi Emrah Özer liderliğindeki ekip, Bilişim Teknolojileri öğretmeni Cemil Çakmak, 10/B sınıfı öğrencilerinden Koray Çiçek ve Soner İşçi ile Çizgi İzleyen Robot ve Mini Sumo Robot kategorilerinde yarıştı. Mini Sumo Robot kategorisinde 39 robot arasından birincilik  elde etti. Öğrenci Ekibi,  Dr. Aydın Güllü, Dr. Korhan Cengiz ve AR-GE Bşk. Tayfun Yılmaz tarafından Başarı Belgesi, Plaket ve Madalya ile ödüllendirildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, "Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını dilerim. Öğrencilerimizi yetiştiren idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —