Tarih: 19.10.2018 09:52

PEKCANLI: “Kim Kazanacaksa Onu Seçerim”

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İpsala’da seçime yönelik ön değerlendirme yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Edirne İl Başkanı Fevzi Pekcanlı, İpsala’da seçime yönelik ön değerlendirme yaptı.

18 Ekim Perşembe günü partililer ile buluşan İl Başkanı Pekcanlı,  yaklaşan yerel seçimlerle ilgili kazanma odaklı çalışmalara başladıklarını birinci hedefleri kazanmak olduğunu söyledi.

Pekcanlı, “Seçimlerde başarı önemlidir. Benim için ilçede veya İlde kim kazanacaksa şahsen ben onu gösteririm. Şuana kadar partimizden gelen genelgeye göre seçim çalışmaları devam ediyor, ama bundan sonra yeni bir genelgede gelebilir bilemeyiz, bizimde bağlı olduğumuz Genel Merkez var.  Adaylarımızı kamuoyu araştırmaları ile şekillendirip belirledikten sonra Yüksek Seçim Kurulu (YSK)’nın belirlediği takvimi bekleyeceğiz.”

“ ZİHNİYETLER AYNI”

Keşan ve Havsa İlçe Örgütlerinin ön seçim kararı aldıklarını ama kararı Genel Merkez’in vereceğini belirten Pekcanlı, büyük ilçeler başta olmak üzere CHP Genel Merkezinden kamuoyu araştırması isteyeceğini söyledi ve daha sonra konuşmasında şunları kaydetti:

“ Bu araştırma neticesinde bizim aday belirleme yöntemimiz hangi yöntemle faydalı olacaksa bize buradan yola çıkarak devam edeceğiz. Trakya bütün Türkiye’de örnek gösterilecek bir ilçe. Verdiğimiz belediyeleri geri almak hedefimiz bizim için en önemli dört ilçe var. Bunların başında da İpsala geliyor. İpsala’da şekil itibari ile değişiklik var gibi görünse de çok başarısız bir belediyecilik olduğunu görüyorum. İlçeye girerken gördüm. Ağaç budamasını bile beceremeyen bir belediye yönetimi var burada İpsala’ya girerken çağdaş modern bir ilçeye değil de, sanki Bizans’tan kalma veya Osmanlı’dan kalma bir Kale’nin içine girer gibi güzel gibi gözüken çağ dışı bir yapı. Enez’de aynısını yaptı. Zihniyetler aynı.” 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —