Tarih: 27.07.2020 11:38

Pakdemirli, Çeltik Hasadına Davet Edildi.

Facebook Twitter Linked-in

'Söz Sizde' Trakya Sektör Buluşma toplantısında üreticilerimiz ile bir araya gelen Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, değerli çiftçilere müjdeli haberler verdi.

Trakya'da faaliyet gösteren sektör paydaşları ve çiftçilerimizin bir araya geldiği programda Bakan Pakdemirli’nin sorunları dinlediği ve çözüm önerilerini sunduğu toplantıda söz alan İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı S Sedat Balcılar, Hamzadere barajı Kapalı devre sisteminin bir an önce tamamlanması, Çakmak barajının bitirilmesi gerektiğini söyledi. Balcılar,10 yıldır artırılmayan çeltik ürün desteğinin mutlaka arttırılması gerektiğini ifade etti.

İPSALA PİRİNCİ TAKDİM EDİLDİ.

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, “Sayın Bakanımızı Çeltik Harmanının başlangıcında çiftçilerimize de moral olması için İpsala'mıza davet edip, İpsala pirincini kendilerine takdim ettik.

Bizleri yalnız bırakmayan her zaman yanımızda olan İl Başkanım Sayın Belgin İba ve Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal’a İlçem ve şahsım adına ayrıca teşekkür ederim” dedi. Haber Merkezi

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —