Tarih: 02.12.2016 16:50

Özdemir,Hilvan?a Atandı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir,Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine,Burdur Vali Yardımcısı Ali Uysal ise İpsala Kaymakamlığına atandı.

 İçişleri Bakanlığı’nca yayımlanan kaymakam ve vali yardımcılarının atanmasına dair yeni kararname ile İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesine atanırken Burdur Vali Yardımcısı Ali Uysal’da İpsala Kaymakamlığına atandı.

Dün gece saat 03.00 civarında açıklanan kaymakam ve vali yardımcıları kararnamesi ile 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının görev yeri değişti, 75 kaymakam ve vali yardımcısı da il hukuk müşaviri olarak atandı.

Kararname kapsamında Edirne Vali Yardımcısı Mustafa Ergün Kınık Kaymakamlığına, Edirne Vali Yardımcısı Beyazıt Tanç Konya Vali Yardımcılığına atanırken, Hilvan Kaymakamlığına atanan İpsala Kaymakamı Eyyup Özdemir’in yerine Burdur Vali Yardımcısı Ali Uysal, Akyaka Kaymakamlığına atanan Enez Kaymakamı Hasan Sazkaya’nın yerine Yeşilli Kaymakamı Elif Canan Tuncer Ersöz, Siirt Valiliği Hukuk Müşavirliğine atanan Süloğlu Kaymakamı Numan Altay’ın yerine Kaymakam Adayı Yusuf Cankatar atanırken, Meriç Kaymakamı Ali İhsan Başak, Gülova Kaymakamlığına, Havsa Kaymakamı Alparslan Kılıç da Dicle Kaymakamlığına atandılar. 

Keşan, Uzunköprü ve Lalapaşa ilçelerinin kaymakamları ise değişmedi.

29 Ekim 1973 yılında Köyceğiz (Dalyan) Muğla'da doğan yeni İpsala Kaymakamı Ali Uysal, İlkokulu doğduğu köy; Okçular Köyünde okurken Ortaca Lisesinden mezun olduktan  1995 yılında Uludağ Üniversitesi İ.İ.B.Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi.

1998 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan sınavı kazanarak Muğla Kaymakam Adayı olarak mesleğe başlayan Uysal; Denizli-Babadağ, Sinop - Ayancık, Kütahya -Dumlupınar Kaymakam vekillikleri görevinde bulundu.

Asaleten yaptığı Bolu-Kıbrıscık, Erzurum - Çat, Ispart - Uluborlu Kaymakamlıklarından sonra Göle Kaymakamlığına atandı ve en son Karabük ve Burdur Vali Yardımcılığı görevine bulundu. 

Evli olan Uysal, İnci ve Mehmet Kartal isimli iki çocuk babası

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —