Tarih: 13.11.2017 13:57

Özdemir'e geçmiş olsun

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Valisi Günay Özdemir, dün sabah gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerinin ardından kalbinde hissettiği bir ağrı nedeniyle T.Ü. Tıp Fakültesi'ne getirildi

Edirne Valisi Günay Özdemir, dün sabah gerçekleştirilen 10 Kasım Atatürk'ü anma törenlerinin ardından kalbinde hissettiği bir ağrı nedeniyle T.Ü. Tıp Fakültesi'ne getirildi… Tahlil ve tetkikleri yapılan Vali Özdemir'in kontrol amaçlı anjiyosu çekilirken, T.Ü. Rektörü Prof.Dr. Erhan Tabakoğlu, Özdemir'in durumunun iyi olduğunu, herhangi bir sorun tespit edilmediğini dile getirdi...

Vali Günay Özdemir Cuma günü sabah 10 Kasım Atatürk'ü Anma programlarına katıldı.

Edinilen bilgiye göre programın ardından Valilik'teki makamına geçen ve bu sırada kalbindeki ağrı hisseden Vali Özdemir, T.Ü. Tıp Fakültesi'ne giderek muayene olmak istedi. 
T.Ü.'ne getirilen Vali Özdemir'in Kardiyoloji uzmanları tarafından tahlil ve tetkikleri yapılırken, doktorlar kontrol amaçlı anjiyo da yaptı. Anjiyonun ardından damarlarında herhangi bir tıkanıklık tespit edilmeyen Vali Özdemir Koroner Yoğun Bakım ‘da müşahede altına alındı.
Konuyla ilgili açıklama yapan T.Ü. Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu; “Sayın valimiz bugün bize küçük bir rahatsızlığı olduğunu iletti. Biz hemen kendisini hastanemize davet ettik ve geldi. Tahlil ve tetkikleri yapıldı. Hocalarımız, değerlendirmelerinin ardından bir kontrol amaçlı anjiyo yapılmasını uygun gördüler. Kontrol anjiyosunu yaptık” dedi.
Anjiyo ve tetkik sonuçlarında herhangi bir sorunla karşılaşmadıklarını ifade eden Tabakoğlu; “Çok şükür herhangi bir sorun tespit etmedik. Gayet güzel damarlar açık ve herhangi bir müdahaleye gerek kalmadı. Şu anda sayın valimizin genel durumu gayet iyi. Biraz takipte kalıp daha sonra taburcu edeceğiz. Yani son durumu gayet iyi kendisinin” diye konuştu. 
T.Ü. Başhekimi Prof.Dr. Abdullah Taş da Vali Özdemir'in bir gece misafir edilmesinin ardından bugün taburcu edileceğini söyleyerek; “Vali beyin rahatsızlığından dolayı tüm tetkiklerini tamamladık, kalple ilgili herhangi bir sağlık problemine rastlanmadı, o nedenle herhangi bir girişimde bulunulmadı. Şu anda kendisi koroner yoğun bakım ünitesinde gözlem altında. İnşallah yarına bir sorun olmazsa çıkaracağız” ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —