Tarih: 05.12.2018 09:16

Özçifçi,İl Genel Meclisine Talip

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İl Genel Meclisi Üyeliğine Başvuru Yapan İsmet Özçifçi, İpsala Devlet Hastanesinin eski haline döneceğini ve kısa sürede 4 uzman doktorun atanacağını söyledi.

2019 yılı Mart ayında yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için siyasi partililerde hareketlilik AK Parti ile devam ediyor.

AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi ve AK Parti İpsala Kurucu İlçe Başkanı İsmet Özçifçi, Pazartesi günü yoğun bir kalabalıkla İl Genel Meclisi Üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Saat 12.30’da AK Parti İlçe Teşkilatında düzenlenen başvuru toplantısına İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Emin Başaran, AK Parti yöneticileri ile köy muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Başvuru toplantısında konuşan İsmet Özçifçi, İpsala’nın Kocahıdır köyünden olduğunu, İpsala’da AK Parti’nin kurucu İlçe Başkanlığını yaptığını belirterek ”Herkesi tanıyorum. Doğduğum yer İpsala, doyduğum ve ikamet ettiğim yer Edirne’dir. Kimse bana İpsala’da oturmuyor muhabbeti ile gelmesin” dedi.

HASTANEYE 4 UZMAN DOKTOR ATANACAK

AK Parti İl Genel Meclisi Aday Adayı İsmet Özcifci Keşan Devlet Hastanesi İpsala Ek binasının gün hastanesi olmayacağını, en kısa zamanda 4 Uzman Doktorun atanacağını ve İpsala Devlet Hastanesi olarak hizmet vereceğini söyledi.

Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman yaptıkları konuşmalarda Özçifçi’ye hayırlı olsun dediler.

Atalay ve Kerman,2019 yılında yapılacak seçimlerin çok önemli olduğunu ifade ederek birlik ve beraberlik içinde çok çalışarak bu seçimin galibi olacaklarını ifade ettiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —