Tarih: 01.07.2019 15:05

Özçifçi ve Filiz Köylerdeki Çalışmaları Değerlendirdiler.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz köylerde devam eden çalışmalar konusunda bilgi verdiler.

Seçim çalışmaları sırasında köylerde yaptıkları gezilerde kendilerine en çok tarla ve köy yollarının bozukluğunu şikâyet edildiğini, seçildikten sonra da bu konuya ağırlık verdiklerini söyleyen Özçifçi ve Filiz,”Paşaköy, Kumdere, Korucuköy, Sarıcaali, Balabancık, Sultanköy, Pazardere olmak üzere tarla ve köy yolları düzlemeleri yapıldı. Diğerleri de sırayla yapılacak. Hacıköy’deki sağlık ocağının temeli atılmış ve kısa sürede hizmete girecektir.20 gün içinde teslim edilecek olan sağlık ocağının hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.

MERA ISLAH ÇALIŞMALARINI TAKİP EDİYORUZ.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz köylerdeki mera ıslah çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek ”Paşaköy’de 1291,Yapıldak 3411 dönüm arazi mera ıslah edilmiştir. Diğer köylerde de mera ıslah çalışmalarına tam gaz edilecektir” dedi.

TREDAŞ YETKİLİLERİ GELECEK

AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz bölgemizdeki elektrik kesintilerinin asgariye indirilmesi için önümüzdeki hafta için TREDAŞ yetkililerinin bölgemize geleceğini kaydetti.

TMO’DA SIKINTI YOK.

AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri İsmet Özçifçi ile Hüseyin Filiz, TMO’da alımların sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirterek alım sezonunun hayırlı olması temennisinde bulundular. Haber Merkezi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —