Tarih: 07.10.2019 08:57

Özçifçi, Milli Eğitim Komisyonuna Seçildi.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantılarının üçüncü birleşimi Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Köylere Yönelik Hizmetler ve Orköy Komisyonu’nun Keşan’da çıkan orman yangını hakkındaki raporu meclise sunuldu. Rapora göre yangında 50.4 hektarlık alanın zarar gördüğü, zarar gören tarım arazisi ve yerleşim yeri olmadığı ve zarar gören alanda tekrar ağaçlandırma çalışması yapılacağı belirtildi.

Edirne İl Genel Meclisi Ekim Ayı toplantılarının üçüncü birleşimi Meclis Başkanı Mehmet Geçmiş Başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklamanın alınması ile başlayan toplantıda bir önceki toplantıya ait tutanak özetleri okundu.

Danışma Komisyonuna Üyeler Seçildi

Toplantıda İl Milli Eğitim Müdürlüğü Danışma Komisyonu’na İl genel meclis üyelerinden İsmet Özçiftçi ve Halil Akdağ oy birliği ile seçildi.

Toplantıda İmar ve Bayındırlık Komisyonu ve Eğitim Kültür ve Sosyal Hizmetler Komisyonu’nun 2020-2024 Stratejik Planı hakkında hazırlanan raporu ile Köylere Yönelik Hizmetler ve Orköy Komisyonu’nun Keşan’da çıkan orman yangını hakkındaki raporu meclise sunuldu. Meclise sunulan bu raporlar oy birliği ile kabul edildi.

ÖZÇİFÇİ, TEŞEKKÜR ETTİ.

AK Parti İpsala İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Özçifçi, kendisini Milli Eğitim Komisyonuna seçen İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür etti. Özçifçi, Eğitim için büyük enerji sarf edeceklerini söyledi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —