“Oylarımızı Arttırdık”

“Oylarımızı Arttırdık”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, seçim sürecini değerlendirdi.

     AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,yaptığı basın açıklamasında” Bu çalışmalarımız sonucunda Allah’ın izniyle partimizin oylarını hem merkez, hem de köylerde yükselterek 2 İl Genel Meclis Üyesi, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanlığını tekrar kazanarak buna Esetçe Belediye Başkanlığını dâhil ederek yola devam ettik. Fakat İpsala Belediye Başkanlığını 80 oyla kaybettik.

İpsala’mızda yaşanan kendi içimizdeki AK partili gözüküp bizlerin ve İpsala’nın kaybetmesi için hain emellerin peşinden gidenlere ve çeşitli ayak oyunlarına tevessül edenlere şahit olduk. Bunları teşkilatımız asla affetmeyecektir ”dedi.

 

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, seçim işlemlerinin tamamlanmasından sonra bir basın açıklaması yaparak seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“OYLARIMIZI ARTTIRDIK”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Bildiğiniz gibi yaklaşık olarak 3 ay önce AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı görevine büyüklerimizin takdiri ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandım.

 Göreve başlar başlamaz kendimizi yoğun bir seçim çalışmasının içinde bulduk. Esetçe, Yeni Karpuzlu, İpsala Belediye Başkan adaylarını, Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclis Üyelerimizi belirleyip tüm teşkilatım, Kadın Kollarım, Gençlik Kollarımla beraber gece gündüz çalıştık.

 Bu çalışmalarımız sonucunda Allah’ın izniyle partimizin oylarını hem merkez, hem de köylerde yükselterek 2 İl Genel Meclis Üyesi, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanlığını tekrar kazanarak buna Esetçe Belediye Başkanlığını dâhil ederek yola devam ettik. Fakat İpsala Belediye Başkanlığını 80 oyla kaybettik.

“TEŞKİLATIMIZ BUNLARI ASLA AFFETMEYECEKTİR”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, açıklamasında ”İpsala’mızda yaşanan kendi içimizdeki AK partili gözüküp bizlerin ve İpsala’nın kaybetmesi için hain emellerin peşinden gidenlere ve çeşitli ayak oyunlarına tevessül edenlere şahit olduk. Bunları teşkilatımız asla affetmeyecektir.

YASAL SÜRECİ TAKİP ETTİK

Biz AK Parti İpsala teşkilatı olarak 31 Mart yerel seçim sonuçlarına değil, YSK’nın Yerel seçimlerde aday olmak isteyen Siyasi Partilerin İl, İlçe Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri 1 Aralık’a kadar istifa etmiş olmaları maddesine uymadıkları gerekçesiyle itiraz ettik. Gerekli belgeler ilgili makama sunulmuştur. Ancak 03 Mart 2019 tarihinde adaylığı seçim takvimine göre kesinleştiği için red kararı verilmiştir.

Seçim sonrası itirazlarımızla ilgili süreçte şahsım ve partime karalama yapılmaya çalışılmıştır. Bizler Genel Merkezimizin onayı ve onların direktifleri doğrultusunda itiraz yapmış bulunmaktayız. Ortada hukuk süreciyle yürüyen, milletin önünde şeffaf bir şekilde gerçekleşen bir itiraz vardı.

Olağan bir sürece olağanüstü halmiş gibi çığırtkanlık yapılıp “ Asılsız iddialarla yapılan itiraz red edilmiştir “ diye sosyal medya üzerinden hukuki olan seçim sürecinde partimiz ve bizler hedef gösterildik.

Kendinize güveniyorsanız, her gün ifade ettiğiniz sözlerin arkasında duracaksınız. Sürece saygılı bir şekilde beklemekten başka bir şey yoktu. Yasal süreci itibarsızlaştırmak esasında ‘’millet iradesiyle kavga etmektir’’.

Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerim; Esetçe Belediyesi için İlçe Seçim Kurulu, İl Seçim Kurulu, Ankara YSK’ya itiraz ederken bizler çıkıp hukuki süreci bekledik, millet iradesine saygı gösterdik.

HİZMETLERİMİZ ORTADADIR

 Bizim derdimiz kişiler değil, birilerini makam sahibi yapmak hiç değil. Derdimiz, sevdamız hep İpsala oldu. 5 yılda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kerman’ın AK Partimizden aldığı güçle yaptığı hizmetler ortadadır.

İpsala’nın altyapısı, doğalgaz, lisanslı depolar, 2. Etap TOKİ, Fuar alanı, Kapalı Pazaryeri, Yeni Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Binası, KHK Yurdu bunlardan sadece bir kaçıdır.

İpsalalı hemşerilerimizin bizlere verdiği her göreve saygı duyarız. Bizim düşüncemize göre kaybeden Mehmet Kerman değil, İpsala olmuştur.

BAŞARILAR DİLERİM

Tüm halkımıza ve teşkilat mensuplarımıza bu açıklamayı yaparak kamuoyunu bilgilendirmeyi gerekli gördük.

Ben tüm teşkilatım adına seçim sürecinde yanımızda olan, bizlere destek veren ve vermeyen her bir İpsala’lı hemşerimi saygıyla selamlıyorum.

Gece gündüz çalışmaya hız kesmeden devam edeceğimizin sözünü vererek bu seçimlerle iş başına gelen Belediye Başkanlarına, Belediye Meclis Üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerine, Muhtar ve Azalarına görevlerinde başarılar dilerim” dedi.  



Keşan- Enez yolu tartışması

Orhan Okulu, 664. Kırkpınar'da Üçüncü Kez Başpehlivan Oldu!

İŞKUR’dan Edirne’de 171 kişilik istihdam

Edirne Köy Yollarına Otoyol Konforu Geliyor:

Vali Sezer’den Edirnelilere Dolandırıcılık Uyarısı!

Edirne’ye kar uyarısı!

Valilik uyardı: Kış geri geliyor

İŞKUR Edirne’de 158 Personel Alımı Yapacak.

Yerli ve Milli Parti’de Mesut Ağırbasan güven tazeledi

Ediz Ün sessizliğini bozdu!

Üzen Kaza!

Keşan'da Piraye Sahne Restoran Lezzetleriyle Tanışın!

Keşanlı 3 dermatolog, Tiflis'teki toplantıda buluştu

İpsalalı kadınların çikolatası ekonomiye tatlı dokunuş

Öğrenci servisi devrildi: 27 yaralı

Müze Keşan’da Sömestr Atölyeleri Dolu Dolu Geçti

Türkiye Yerel Basın Birliği Edirne Şubesi Kongresi yapıldı

Sevgili “Keşan OSB İçin Güçlü Adımlarla İlerliyoruz”

Keşan Belediyesinde neler oluyor?

“Haluk Levent Anıları” Yayımlandı

Öncelikli 4 yatırım konusu belirlendi.

‘Anız yakmak, geleceğimizi yakmaktır’

TMO ödemelere başladı

28 milyon 566 bin 154 TL destek ödemesi yapıldı.

Vatandaşlara Güneş Çarpması Uyarısı

Kırbıyık, TBMM Genel Sekreteri oldu

Dört ilçeye kaymakam ataması

Motokuryelikte yeni dönem…

Edirne’de 2025 yılı Mart ayında 545 konut satıldı

Doğum yardımına başvurular başladı

MEB Sınıf Tekrarı ve Teneffüs Kararı Resmi Gazete Yayımlandı

Filenin Keşanlı Sultanı Duru Zambak, Eczacıbaşı’nda forma giymeye başladı

1.Amatör Küme Fikstürü Yarın Çekiliyor.

Furkan Dıravacı’ya Teklif Yağıyor.

Altın Kızlar Şampiyon Oldu.

Umuda Veda Ettik.

Genç Voleybolcular Yarı Finalde

İpsalalı Voleybolcular Fırtına Gibi Esiyor.

İpsala Spor Bayan Voleybol Takımı İlk Maçında Galip Geldi.

“Okuldan Spora ”Projesinin Şampiyonu Atatürk Ortaokulu Oldu.

Dolandırıcılara 673 Bin Lirasını kaptırdı

Ergene Ovası Kuruyor:

KURTAR GÖREVİNİ MISIRLI'YA DEVRETTİ

Ünlü Akıncı Beyi Gazi Turhan Bey “Türkçülük Günü’nde” anılacak

Martin, CHP’ye Geri Dönüyor.

“Hedefimiz 3 Yıl İçinde 100 Kilometre Asfalt Yapmak”

Gazeteci Yavaşer Haklı Bulundu.

Başkan Özlem Becan’a Teşekkür Plaketi

Tahsisli Makam Aracı Geri İstenen Becan’ın “Emektar” Paylaşımı…

TYBB Edirne Şubesi'nin 4.Gazetecilik-Vefa Ödülleri Uzunköprü’de Sahipleri İle Buluştu

Başkomiser Sinan Turan’a ve Müdür Gürbüz Albayrak’a Teşekkür Plaketi

İpsala’da İmar Yolları Açılmaya Başladı

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman'dan Bakan Tekin'e İpsala Pirinci Takdimi

İpsala’da Öğrencilere Yönelik Yüzme Etkinliği Düzenlendi

Başkan Mehmet Kerman’dan Keşan Kaymakamı Aziz Mercan’a Hayırlı Olsun Ziyareti

İpsala Devlet Hastanesi’nde Gebe Okulu Hizmete Açıldı.

Cemal Deniz’den Bakan Yusuf Tekin’e Eğitim Yatırımı Dosyası

Meriç’te debi yükseldi.

Öncelikli 4 yatırım konusu belirlendi.

Çeltiğin başkentinde korkutan görüntü!

Keşan- Enez yolu tartışması

İpsala Gümrük Kapısı'nda yeni peronlar hizmete girdi.

‘Anız yakmak, geleceğimizi yakmaktır’

İpsala'ya Kapalı Halı Saha Müjdesi!

Orhan Okulu, 664. Kırkpınar'da Üçüncü Kez Başpehlivan Oldu!

Yatılı Hafızlık Kuran Kursunun Açılışı Törenle Yapıldı.

Meriç’te 24 saatlik kısıtlama nehrin su seviyesini artırdı

İpsala OSB’de sona gelindi

TMO ödemelere başladı

Köprü Mahallesi Yazlık Düğün Salonunun Temeli Atıldı.

Üzen Kaza!

Su İçin Bypass

28 milyon 566 bin 154 TL destek ödemesi yapıldı.

Siyaseti buluşturan düğün

İpsala'da Biçerdöver Denetimleri Yangın Riskine Karşı Sıkılaştırıldı.

Dallık Şenliği Yapıldı

İpsala’nın Plajı Var!

Meriç Nehri'nde Çiftçiler İçin İnceleme Yapıldı

Şehitlerimiz ve Güvenlikçilerimiz İçin Mevlit Okutuldu.

Keşan'da Piraye Sahne Restoran Lezzetleriyle Tanışın!

Yükleniyor