Tarih: 12.04.2019 09:48

“Oylarımızı Arttırdık”

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, seçim sürecini değerlendirdi.

     AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,yaptığı basın açıklamasında” Bu çalışmalarımız sonucunda Allah’ın izniyle partimizin oylarını hem merkez, hem de köylerde yükselterek 2 İl Genel Meclis Üyesi, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanlığını tekrar kazanarak buna Esetçe Belediye Başkanlığını dâhil ederek yola devam ettik. Fakat İpsala Belediye Başkanlığını 80 oyla kaybettik.

İpsala’mızda yaşanan kendi içimizdeki AK partili gözüküp bizlerin ve İpsala’nın kaybetmesi için hain emellerin peşinden gidenlere ve çeşitli ayak oyunlarına tevessül edenlere şahit olduk. Bunları teşkilatımız asla affetmeyecektir ”dedi.

 

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, seçim işlemlerinin tamamlanmasından sonra bir basın açıklaması yaparak seçim süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“OYLARIMIZI ARTTIRDIK”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Bildiğiniz gibi yaklaşık olarak 3 ay önce AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı görevine büyüklerimizin takdiri ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandım.

 Göreve başlar başlamaz kendimizi yoğun bir seçim çalışmasının içinde bulduk. Esetçe, Yeni Karpuzlu, İpsala Belediye Başkan adaylarını, Belediye Meclis Üyelerini ve İl Genel Meclis Üyelerimizi belirleyip tüm teşkilatım, Kadın Kollarım, Gençlik Kollarımla beraber gece gündüz çalıştık.

 Bu çalışmalarımız sonucunda Allah’ın izniyle partimizin oylarını hem merkez, hem de köylerde yükselterek 2 İl Genel Meclis Üyesi, Yeni Karpuzlu Belediye Başkanlığını tekrar kazanarak buna Esetçe Belediye Başkanlığını dâhil ederek yola devam ettik. Fakat İpsala Belediye Başkanlığını 80 oyla kaybettik.

“TEŞKİLATIMIZ BUNLARI ASLA AFFETMEYECEKTİR”

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, açıklamasında ”İpsala’mızda yaşanan kendi içimizdeki AK partili gözüküp bizlerin ve İpsala’nın kaybetmesi için hain emellerin peşinden gidenlere ve çeşitli ayak oyunlarına tevessül edenlere şahit olduk. Bunları teşkilatımız asla affetmeyecektir.

YASAL SÜRECİ TAKİP ETTİK

Biz AK Parti İpsala teşkilatı olarak 31 Mart yerel seçim sonuçlarına değil, YSK’nın Yerel seçimlerde aday olmak isteyen Siyasi Partilerin İl, İlçe Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri 1 Aralık’a kadar istifa etmiş olmaları maddesine uymadıkları gerekçesiyle itiraz ettik. Gerekli belgeler ilgili makama sunulmuştur. Ancak 03 Mart 2019 tarihinde adaylığı seçim takvimine göre kesinleştiği için red kararı verilmiştir.

Seçim sonrası itirazlarımızla ilgili süreçte şahsım ve partime karalama yapılmaya çalışılmıştır. Bizler Genel Merkezimizin onayı ve onların direktifleri doğrultusunda itiraz yapmış bulunmaktayız. Ortada hukuk süreciyle yürüyen, milletin önünde şeffaf bir şekilde gerçekleşen bir itiraz vardı.

Olağan bir sürece olağanüstü halmiş gibi çığırtkanlık yapılıp “ Asılsız iddialarla yapılan itiraz red edilmiştir “ diye sosyal medya üzerinden hukuki olan seçim sürecinde partimiz ve bizler hedef gösterildik.

Kendinize güveniyorsanız, her gün ifade ettiğiniz sözlerin arkasında duracaksınız. Sürece saygılı bir şekilde beklemekten başka bir şey yoktu. Yasal süreci itibarsızlaştırmak esasında ‘’millet iradesiyle kavga etmektir’’.

Cumhuriyet Halk Partili kardeşlerim; Esetçe Belediyesi için İlçe Seçim Kurulu, İl Seçim Kurulu, Ankara YSK’ya itiraz ederken bizler çıkıp hukuki süreci bekledik, millet iradesine saygı gösterdik.

HİZMETLERİMİZ ORTADADIR

 Bizim derdimiz kişiler değil, birilerini makam sahibi yapmak hiç değil. Derdimiz, sevdamız hep İpsala oldu. 5 yılda Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Kerman’ın AK Partimizden aldığı güçle yaptığı hizmetler ortadadır.

İpsala’nın altyapısı, doğalgaz, lisanslı depolar, 2. Etap TOKİ, Fuar alanı, Kapalı Pazaryeri, Yeni Devlet Hastanesi, Toplum Sağlığı Binası, KHK Yurdu bunlardan sadece bir kaçıdır.

İpsalalı hemşerilerimizin bizlere verdiği her göreve saygı duyarız. Bizim düşüncemize göre kaybeden Mehmet Kerman değil, İpsala olmuştur.

BAŞARILAR DİLERİM

Tüm halkımıza ve teşkilat mensuplarımıza bu açıklamayı yaparak kamuoyunu bilgilendirmeyi gerekli gördük.

Ben tüm teşkilatım adına seçim sürecinde yanımızda olan, bizlere destek veren ve vermeyen her bir İpsala’lı hemşerimi saygıyla selamlıyorum.

Gece gündüz çalışmaya hız kesmeden devam edeceğimizin sözünü vererek bu seçimlerle iş başına gelen Belediye Başkanlarına, Belediye Meclis Üyelerine, İl Genel Meclis Üyelerine, Muhtar ve Azalarına görevlerinde başarılar dilerim” dedi.  




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —