Tarih: 31.12.2021 09:42

Ormaniye Yerleri Vatandaşa Dağıtılacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

İpsala'da ormaniye yeri olarak bilinen 418 dönüm arazinin vatandaşlara dağıtılması için başlatılan çalışmalar ve toplanan imzalar Ankara'ya gönderileceği ögrenildi.

Konuyu başlatan,imza toplayarak yetkili makamlara ulaştıran üretici ve işadamı Mehmet Akçin,2022 yılında bu arazinin vatandaşlara dağıtılması için her türlü şartı zorlayacaklarını söyledi.

Akçin,"İlçemizin koşu yeri mevkiinde 418 dekar arazi uzun yıllardan beri orman işletmesine tahsis edilmiş olup, ancak burada orman arazi vasfına uymadığı uzun yıllar sonra görülmüştür.

İpsala ilçe halkımızın imzalarıyla bu yerin birinci sınıf tarım arazisi olduğu ve ilçemizin topraksız halkına dağıtılması hususunda ilgi ve alakalarını esirgemeyen AK Parti İl Başkanı Sayın Belgin İba, İpsala ilçe Kaymakamı Sayın Ekrem Güngör, Ak Parti İlçe Başkanı Sayın Hakan ilkdoğmuş, İlçe Tarım Müdürü Sayın Olcay Karbuz' un destekleri ile tarım bakanlığı'na ilgi yazısı ile gönderilmesi hususunda İpsala halkı adına takipçisi olduğumuz için gönderilecek yazıyı imzalamış bulunuyorum.

İnşallah 2022 yılındaki üretim sezonunun başında topraksız vatandaşlarımıza dağıtım müjdesinin verileceğine canı gönülden inanıyorum. Şimdiden İpsala halkı için hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum"dedi.Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —