Tarih: 16.08.2017 15:06

Ormaniye Yeri Belediyeye Geçiyor.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman,420 dönüm Ormaniye yerinin Belediyeye devredileceğini açıkladı.

Ankara Sincan’da düzenlenen AK Parti’nin kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, dün bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

ORMANİYE YERİ BELEDİYEYE DEVREDİLECEK

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmese ile beraber Orman ve Su İşleri Genel Müdürü Bekir Karaca'yı ziyaret eden Kerman, İpsala’nın sorunları hakkında bilgi verdi.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Orman ve Su İşleri Genel Müdürü Bekir Karaca’dan 420 dönümlük orta azmak mevkiinde bulunan Ormaniye yerinin belediyeye devredilmesi talebinde bulundu.

Orman ve Su İşleri Genel Müdürü Bekir Karaca, talebin uygun olduğunu belirterek bugün İpsala’ya gelecek bir heyetin toprak numunesi alarak hangi fidanların dikilmesi gerektiği konularında rapor hazırlaması talimatını verdiğini söyledi.

DOĞALGAZ EKİM’DE GELECEK

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, İpsala’daki Doğalgaz çalışmalarının %75’inin tamamlandığını belirterek “Ekim ayında mavi alevi İpsala’mız da yakmayı planlıyoruz ”dedi.

ZİYARETLER…

Tarım Bakan Danışmanı Prof. Dr. Necdet Budak'ı makamında ziyaret eden Akmeşe ve Kerman, Budak’ı 18.nci Çeltik Festivali ve Tarım Fuarına davet ettiler.

Akmeşe ve Kerman Edirne İl Koordinatörü Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü'yü ziyaret ederek fuara davet ettiler.

Akmeşe ve Kerman AK Parti Genel Merkezinde ziyaretlerde bulundu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —