Tarih: 04.11.2019 10:06

“Okulların Doğalgaz Dönüşümleri 2020 Yatırımında Yapılacak”

Facebook Twitter Linked-in

İpsala CHP’li İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aliş; “Okulların Doğalgaz Dönüşümleri 2020 Yatırımında Yapılacak”

 İpsala CHP’li İl Genel Meclis Üyesi İsmail Aliş, Kasım ayı Edirne İl genel Meclisinde 2020 bütçe görüşmelerinin yapılacağını, 2020 bütçesinde İpsala’nın Okullarının tamamının doğalgaz dönüşümlerinin gerçekleştirileceğini söyledi.

Aliş yaptığı açıklamada şöyle konuştu: ”Kasım ayı boyunca Edirne’nin 9 ilçe 253 Köyünün yatırım görüşmelerinin yapılacak. Edirne’ye 2020 için yaklaşık 90 milyon TL. bütçe ayrılırken, bu bütçenin aslan payı 14 Milyon TL ile Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ayrılacak. Milli Eğitime ayrılan bütçe ile Yeni okul yapımı, eski okulların onarımı, anaokullarının tesisat ve malzeme alımları olurken, İpsala merkezde bulunan tüm okullarımızın Doğalgaz dönüşümleri de bu bütçe kapsamında yapılacak.. Bütçemizin aslan payı çocuklarımız ve gençlerimiz için kullanılacak.”

İsmail Aliş, Kasım ayı boyunca yapılacak görüşmelerde, Edirne’nin ilçe ve köylerine yapılacak yatırım programının, hangi köye ne kadar yardım yapacağı, içme sularına, göletlere, yollara, tarihi eserlere harcanılacak paranın da belli olacağını söyledi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —