Tarih: 07.10.2019 09:03

Öğrencilerin Kıymetini Bilelim!

Facebook Twitter Linked-in

Uzunköprü’de Öğrenci Azlığı Masaya Yatırılıyor.

Önceki yıllarda şehir dışından gelen öğrenciler tarafından büyük ilgi gören Meslek Yüksekokulu ve Uygulamamalı Bilimler Yüksekokulu’nun her geçen yıl azalan öğrenci sayısına çözüm bulmak üzerine yetkililer harekete geçti.

Defalarca kez gazetemize haber konusu olan bu durum karşısında çözüm arayan yetkililer; 8 Ekim Salı günü Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasında Uzunköprü Kaymakamı Hakan Yavuz Erdoğan’ın başkanlığında Okul Müdürleri Dr. Öğr. Üyesi Enver Erdinç Ersoy ve Doç. Dr. İsmail Kılıç’ın katılımı ile öğrenci sayısının artırılması konusunda bir toplantı düzenleyecek.

Yapılacak toplantı hakkında Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odasından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi.

“Bildiğiniz üzere büyük fedakârlıklarla kurulan Uzunköprü Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Uzunköprü Meslek Yüksekokulu yıllar içerisinde maalesef beklenen öğrenci sayısına ulaşamamış hatta öğrenci kaybetmeye başlamıştır. Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Enver Tabakoğlu ile gerçekleştirilen görüşmelere dayanarak Uzunköprü Kaymakamımız sayın Hakan Yavuz Erdoğan’ın başkanlığında Okul Müdürlerimiz Dr. Öğr. Enver Erdinç Ersoy ve Doç. Dr. İsmail Kılıç’ın katılımıyla öğrenci sayısının azalmasının sebeplerini ve çözüm yollarını istişare etmek üzere Kamu-Üniversite-STK temsilcileri ve öğrencilere konaklama hizmeti sunan işletmeler ile toplantı düzenlenecektir.” denildi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —